Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Τέλος από το Mega η Ελένη Μενεγάκη – Το “βελούδινο” διαζύγιο

Δείτε το ρεπορτάζ

ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega.

Η μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού «Ελένη» θα ρίξει αυλαία στις 5 Ιουλίου κι έτσι γράφεται το τέλος της τριετούς συνεργασίας του σταθμού με την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε η ίδια τους συνεργάτες της στο πλατό πως πήρε τις οριστικές αποφάσεις της και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Mega.

Λίγο αργότερα, ενημερώθηκε από την παραγωγή και η συντακτική ομάδα της, που στεγάζεται στο απέναντι κτίριο των εγκαταστάσεων, στη Foss Productions.

Σε πρωθύστερο χρόνο, η Ελένη Μενεγάκη είχε σχετική επικοινωνία για το θέμα και με τη διοίκηση του Mega. Ο σταθμός λιτά επιβεβαιώνει την αποχώρηση Μενεγάκη, χωρίς να μπαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: “Τα εν οίκω μη εν δήμω”

 

Στο τραπέζι υπήρξαν τρεις προτάσεις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, υπήρξαν προτάσεις προς την παρουσιάστρια για συνέχιση της συνεργασίας.

Όσον αφορά στο περιεχόμενο αυτών, δεν έχει γίνει γνωστό ούτε από την πλευρά του καναλιού, ούτε και από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. Ωστόσο, δημοσιεύματα ανέφεραν πως στο τραπέζι υπήρξαν τρεις προτάσεις.

Η πρώτη αφορούσε στη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη ζώνη 10.00- 12.30, η δεύτερη παραμονή στη μεσημεριανή ζώνη και η τρίτη ανάληψη βραδινής εκπομπής.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, υπήρχε σημαντική απόκλιση ως προς το οικονομικό σκέλος, που οδήγησε τελικά και στο «διαζύγιο», το οποίο χαρακτηρίζεται από πολλούς γνώστες του θέματος «βελούδινο».

Η επόμενη μέρα Προφανώς και το Μεγάλο Κανάλι προχωρά σε επανασχεδιασμό του ζωντανού ψυχαγωγικού προγράμματος, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται σύντομα.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι δύο: Η απουσία της εκπομπής «Mega Καλημέρα» από το πρωινό πρόγραμμα του τηλεοπτικού δικτύου, όπως και του μαγκαζίνο «Ελένη» από τη μεσημβρινή ζώνη.

Όσον αφορά στην Ελένη Μενεγάκη, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει συζητήσεις ή επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

 

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 18/4/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου