Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“The 2night Show”: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2Night Show, απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1

Απόψε, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» ξεχωριστούς καλεσμένους.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί τον Ηλία Αλεξίου από το «The Chase», που ο δείκτης νοημοσύνης του αγγίζει το 164. Ο Ηλίας Αλεξίου πριν γίνει chaser, κατάφερε να κερδίσει από συμμετοχές του σε τηλεπαιχνίδια σχεδόν 100.000 ευρώ και πλέον το χόμπι του… έγινε η δουλειά του. Γιατί νευριάζει στο «The Chase»; Τι ελέγχει ως Τεχνολόγος τροφίμων; Τι μας προτρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε τρόφιμα; Τι λέει για τη γυναίκα της ζωής του και τι θυμάται από τα παιδικά του χρόνια; Τέλος, ο «αδέκαστος επιθεωρητής» δέχεται έναν φάκελο, ο οποίος κρύβει ένα μήνυμα που θα τον συγκινήσει πολύ.

Ηλίας Αλεξίου από το The Chase και Αναστασία απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη και η Αναστασία, η νεαρή τραγουδίστρια, που μέσα σε 2 χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει τις πίστες. Πώς αντιδρά όταν της πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο; Έχει βιώσει ανταγωνισμό στον χώρο της μουσικής; Ποια είναι η σχέση της με την Enisa, που όλοι λένε ότι είναι η δίδυμη αδερφή της; Τι λέει για τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στην Eurovision; Τέλος, μιλάει για το νέο της τραγούδι «Σιγά το πράγμα», αλλά και για την καλοκαιρινή περιοδεία με την Νατάσα Θεοδωρίδου, που θαυμάζει απεριόριστα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου