Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Έτσι θα ρίξει αυλαία το Μουσικό κουτί: Οι τελευταίοι καλεσμένοι της σεζόν που θα γίνουν παρουσιαστές

Πολύ ιδιαίτερο, συγκινητικό και με εκπλήξεις το τελευταίο Μουσικό κουτί

Αυλαία ρίχνει το Μουσικό κουτί της ΕΡΤ που επέστρεψε μετά από απαίτηση του κοινού για 15 special επεισόδια.

Το τελευταίο και πιο συγκινητικό Μουσικό κουτί ανοίγει την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Μάλιστα, με νεότερο δελτίο της, η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι το τελευταίο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 20:30 και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Η μουσική εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την ερχόμενη σεζόν αφού ο δεύτερος κύκλος πραγματοποιήθηκε ύστερα από απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά το ξεκίνημα της εκπομπής τους, αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό μ’ ένα επεισόδιο διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα.

Οι ρόλοι αλλάζουν και ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Νατάσσα Μποφίλιου, οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές που αγάπησαν και στήριξαν την εκπομπή γίνονται οικοδεσπότες της τελευταίας εκπομπής και φιλοξενούν τους παρουσιαστές Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.

Μαζί κάνουν μια μουσική ανασκόπηση στις αγαπημένες στιγμές των τηλεθεατών αλλά και των ίδιων, από τα 116 επεισόδια, και ρίχνουν τα τελευταία «κέρματά» τους σε τραγούδια αποχαιρετισμού.

Τον Νοέμβριο του 2020, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, εμπνευστής, οραματιστής και δημιουργός του Μουσικού κουτιού, αποφάσισε να κάνει πράξη αυτό που πίστευε πάντα, ότι «η μουσική μας ενώνει», και παρέα με μια σπουδαία ομάδα μουσικών και συνεργατών κατάφερε κάθε εβδομάδα να στήνει ένα μοναδικό τηλεοπτικό live.

Η επιτυχημένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, που υπήρξε «σχολείο και παιδική χαρά», φιλοξένησε περισσότερους από 400 εκλεκτούς καλεσμένους, «έπαιξε» περίπου 3.000 τραγούδια, κράτησε 117 βραδιές συντροφιά στους τηλεθεατές, έδωσε νέα πνοή σε παλιά και παραδοσιακά κομμάτια, παρουσίασε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού και ξένου τραγουδιού, μοιράστηκε πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και έδωσε την ευκαιρία σε ερμηνευτές και δημιουργούς να συναντηθούν και να μοιραστούν τις ιστορίες και τις μουσικές τους.

 

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου