Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιώργος Παπαδάκης – Μαρία Αναστασοπούλου: Ένταση on air στον “αέρα” του Καλημέρα Ελλάδα – “Σειρά σου…”

Ένα απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων που δείχνει την ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα» προβλήθηκε στη «Super Κατερίνα», το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου.

Όπως θα δεις, ο Γιώργος Παπαδάκης επέμενε σε ένα θέμα που αφορούσε στον κ. Κοντωνή ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου ήθελε να μιλήσουν για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Σου μιλάω για τον κ. Κοντωνή αυτή τη στιγμή, χθες μιλάγαμε για τον κ. Τσίπρα. Γιατί δεν βγήκε να τα πει τότε. Κι εγώ είμαι υπέρ της άποψης ότι ο πολιτικός αν διαπιστώνει κάτι που μπορεί να δημιουργήσει τεράστια πρόβλημα, έπρεπε να έχει βγει ο κ. Τσίπρας τότε να το πει» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Είχε συμμετοχή και ο ένας και ο άλλος, αυτό προσπαθώ να πω» απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου. «Εγώ μίλαγα αποκλειστικά για τον κ. Κοντωνή» αποκρίθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης και έδωσε τη σειρά του για το διάβασμα ενός πρωτοσέλιδου εφημερίδας.

Δες στο βίντεο το… «δολοφονικό» βλέμμα της Μαρίας Αναστασοπούλου που σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου