Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σπίτι με το MEGA: Η Ρούλα Κορομηλά τραγουδά «Κοίτα Μιχάλη μου το χάλι μου»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια τολμά να πιάσει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει

Απόψε, στο «Σπίτι με το MEGA», η Ρούλα Κορομηλά μάς δείχνει μία ακόμα πτυχή της πολύπλευρης προσωπικότητάς της.  Η αγαπημένη παρουσιάστρια τολμά να πιάσει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει δίπλα σε ονόματα που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Μαζί με τον συμπαρουσιαστή της, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, και τα τιμώμενα πρόσωπα της εκπομπής, τον Χρήστο Παπαδόπουλο με τα Παιδιά από την Πάτρα αλλά και τους φίλους τους, τον Δημήτρη Ζμπέκο από τους Ζιγκ Ζαγκ και τον Θοδωρή Παπαδόπουλο από την Οπισθοδρομική Κομπανία ερμηνεύει το  «Κοίτα Μιχάλη μου το χάλι μου». Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές επιτυχίες των Οπισθοδρομικών, όπως είχαν μετονομαστεί μετά τις αποχωρήσεις κάποιων μελών της κομπανίας, σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και μουσική του Θοδωρή Παπαδόπουλου.

Όπως τα περισσότερα τραγούδια, έτσι κι αυτό κρύβει τη δική του ιστορία…

Την περίοδο που γράφτηκε, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης συνεργαζόταν με διαφημιστικές εταιρείες. Τυχαία συνάντησε ένα από τα παιδιά των Οπισθοδρομικών οι οποίοι ήταν στο ξεκίνημά τους τότε και ήθελαν να κάνουν δίσκο με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Του πρότειναν να τους δώσει στίχους, αλλά τελικά κανένας δεν άρεσε στους Οπισθοδρομικούς! Παρόλα αυτά εκείνοι επέμειναν και του ζήτησαν να διαβάσουν κι άλλους. Έτσι, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης σκέφτηκε ότι είχε ένα-δύο τραγούδια που είχε γράψει για έναν φίλο του, τον Μιχάλη…  Ούτε οι ίδιοι μπορούσαν να προβλέψουν την επιτυχία που σημείωσε αυτό το κομμάτι.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τη Ρούλα Κορομηλά μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τα τιμώμενα πρόσωπα της εκπομπής στην ερμηνεία του τραγουδιού «Κοίτα Μιχάλη μου το χάλι μου»:

Το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει απόψε στις 22:10, στο MEGA.

#SpitiMeToMega

FacebookΣπίτι με το MEGA 

Instagram@spitimetomega 

Twitter: @spitimetomega 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου