Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ: “Στο Survivor νιώθεις λίγο έλλειψη αγάπης, δεν έχεις κανέναν να σε στηρίξει”

«Μου αρέσει να δίνω χαρά στον κόσμο, είναι το καλύτερο δώρο που έγινα γνωστός» δήλωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor.

O πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Oδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο τι ακολούθησε μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

«Πέρασα καλά. Όλοι με ξέρουνε, δεν το περίμενα. Με σταματάνε για selfie. Μέχρι στιγμής, η γυναίκα μου δεν ζηλεύει. Και η πεθερά μου έχει γίνει γνωστή. Είναι καταπληκτική», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν με δυσκόλεψε τόσο η πείνα, το περίμενα. Έχασα 7 κιλά».

Όσο για τη σχέση του με την τηλεόραση, δήλωσε πως θα έκανε εύκολα μια ταξιδιωτική εκπομπή. «Γενικά, μου αρέσει να δίνω χαρά στον κόσμο. Είναι το καλύτερο δώρο που έγινα γνωστός και γνωρίζω κόσμο, που δεν θα είχα γνωρίσει αλλιώς», εξήγησε.

Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ μίλησε επιπλέον, για τους συμπαίκτες του στο Survivor. «Έχω γίνει πάρα πολύ καλός φίλος με τον Άγγελο, γνώρισα την οικογένειά του. Με κάποιους χαρακτήρες δεν ταιριάξαμε, εγώ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν», ανέφερε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Αν ξαναπήγαινε ο Άγγελος, θα ξαναπήγαινα. Στο Survivor νιώθεις λίγο έλλειψη αγάπης. Δεν έχεις κανέναν να σε στηρίξει κι ο Άγγελος ένιωθα ότι με αγαπούσε, οπότε αυτό βοήθησε. Όταν έφυγε, ήταν πολύ δύσκολα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου