Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που μπαίνει στο σόου το Σάββατο

Το νέο ανατρεπτικό ζευγάρι που αναμένεται να ξεχωρίσει

Σε ρυθμούς J2US κινείται πλέον ο Alpha και ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς μετά την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα και την επιστροφή που σόου που για ακόμα μια φορά «αγκάλιασε» το τηλεοπτικό κοινό, ο πήχης έχει ανέβει και οι εκπλήξεις αναμένονται ακόμα περισσότερες και φαντασμαγορικές!

Μετά τη γνωριμία με τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, στο 2ο live, το οποίο θα παρακολουθήσουμε το βράδυ του Σαββάτου 24/2, στις 8, από τον Alpha, ο διαγωνισμός ξεκινά με κάθε επισημότητα!

Οι «εκλεκτές» δυάδες του Νίκου Κοκλώνη μπαίνουν στον… χορό του διαγωνιστικού μέρους, εκεί που πλέον, κριτές και κόσμος θα αποφασίζουν ποιοι συνεχίζουν στον διαγωνισμό και ποιο θα είναι το πρώτο ζευγάρι που θα αποχωρήσει.

Εκτός από τα πολλά δώρα που μοιράζει κάθε φορά ο παρουσιαστής, αλλά και τα ρεσιτάλ ερμηνείας που χαρίζει σε κάθε του εμφάνιση, ξεσηκώνοντας το κοινό, ο Νίκος Κοκλώνης είχε υποσχεθεί εξ’ αρχής εκπλήξεις και με «εμβόλιμα» ζευγάρια!

Ένα από αυτά, θα δούμε το ερχόμενο Σάββατο, σύμφωνα με την Άννα Ζηρδέλη στην Οδό Ζαρίφη 2.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, το νέο «δίδυμο», θα αποτελείται από τη Μαρία Καρλάκη και τον Γιάννη Καπετάνιο, ενώ στην πορεία του σόου, θα δούμε και άλλα ζευγάρια να μπαίνουν στον διαγωνισμό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου