Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιώργος Ταλάντσεβ: Πήρε τελικά τη θέση του Ηλία Γκότση στο Next Please;

Πως απαντά ο Γιώργος Ταλάντσεβ στην φημολογούμενη αντικατάσταση;

Σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο συνάντησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ την κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, δε, ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την νέα συνεργασία που έχει με την Αννίτα Πάνια στο τηλεπαιχνίδι «Next Please» του oPEN.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι υπερβολικά χαρούμενος που έχει ξεκινήσει μια όμορφη συνεργασία με την Αννίτα Πάνια. Για μένα δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα γιατί την Αννίτα την θαύμαζα χρόνια. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, ακομπλεξάριστος και ευφυέστατος».

Πέρασες από κάστινγκ; Γιατί είχαμε ακούσει και το όνομα του Ηλία Γκότση για τη θέση αλλά τελικά είδαμε εσένα;» ρώτησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά για να απαντήσει ως εξής ο πρώην παίκτης του Survivor. «Δεν γνωρίζω πως ακριβώς έγινε η όλη φάση. Δεν πέρασα από κάποιο κάστινγκ. Στη συζήτηση μείναμε, συζητήσαμε, έκλεισε και έγινε η συνεργασία».

«Τα νούμερα τηλεθέασης για το πρώτο Σαββατοκύριακο τα είδα υπέροχα! Μου άρεσαν πάρα πολύ! Εννοείται πως τα κοιτάζω πάντα, αφού είμαι μέλος αυτού του πρότζεκτ, θέλω πάντα το πρόγραμμα να πηγαίνει καλά. Προφανώς και με ενδιαφέρουν γιατί, όσο καλύτερα είναι τα νούμερα, τόσο καλύτερα πάει το πρόγραμμα και εγώ θέλω να συνεισφέρω σε αυτό» συμπλήρωσε ακόμα ο Γιώργος Ταλάντσεβ στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου