Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Στο ACTION 24 απόψε ο Σεργουλόπουλος

Στο «Καλύτερα αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα στις 00:00

Η εκπομπή των ανατρεπτικών συνεντεύξεων «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» υποδέχεται απόψε τα μεσάνυχτα, τον Φώτη Σεργουλόπουλο σε μια συνέντευξη που… δεν είναι συνέντευξη, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24.

«Είχα το στερεότυπο ότι εγώ δεν θα μπορούσα να γίνω πατέρας αλλά ήρθε η στιγμή να γίνει» λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ τοποθετείται για το νομοσχέδιο υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να ψηφιστεί διότι θα φέρει την ισότητα στους ανθρώπους.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δηλώνει πως το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος δεν είναι ιδεολογία ενώ, αναφέρει πως η επιστήμη είναι αποστομωτική και εξακολουθούμε να ακούμε γνώμες από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν..

Τέλος, αναφερόμενος στην τηλεόραση λέει πως δεν θα έκανε οτιδήποτε έχει να κάνει με μια μεγάλη επιτυχία του παρελθόντος ενώ το να δεις κάτι ξανά, με τους ίδιους ανθρώπους πιο γερασμένους, δεν είναι πια το ίδιο «brand».

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «Καλύτερα Αργά», η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων έρχεται και απόψε στο ACTION 24 αλλά και κάθε Τρίτη έως την Παρασκευή 00:00 – 01:00, με την Αθηναΐδα Νέγκα.
Η έμπειρη δημοσιογράφος, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου