Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

O Ότο Ρεχάγκελ στο “EQ” με την Έλενα Παπαβασιλείου

Απόψε στις 21.00

Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου υποδέχεται απόψε στις 21:00 τον «στρατηγό» της κατάκτησης του Euro 2004, Ότο Ρεχάγκελ, αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.

Ο Ότο Ρεχάγκελ, o οποίος συνέδεσε το όνομα του με μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, μετά από 20 χρόνια από την κατάκτηση του τροπαίου, έρχεται στο στούντιο του «EQ» και θυμάται τις μεγαλύτερες στιγμές, τα εμπόδια αλλά και τις έντονες συγκινήσεις που έζησε «στο τιμόνι» της Εθνικής μας ομάδας.

Δεν διστάζει να απαντήσει στο πως βλέπει την εθνική σήμερα αλλά και ποιους θεωρεί κορυφαίους παίκτες.

Αμέσως μετά στο στούντιο της εκπομπής, η Έλενα Παπαβασιλείου καλωσορίζει τον τότε βοηθό προπονητή της Εθνικής Ομάδας, Γιάννη Τοπαλίδη και τον δημοσιογράφο Γιάννη Δάρα.

Και οι δύο μας εξιστορούν ανέκδοτα στιγμιότυπα από το καλοκαίρι του 2004, τον τρόπο που χτίστηκε και θωρακίστηκε η ελληνική ομάδα απέναντι στις κακόβουλες κριτικές και φυσικά πως έφτασε στον τελικό και την κατάκτηση του Euro. Και επιπλέον, μια αποκάλυψη του Γιάννη Τοπαλίδη που θα συζητηθεί.

Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται απόψε όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά.

Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου