Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μαρία Μπακοδήμου στο Γειά σου: “Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση. Κουβαλάω την ενοχή ότι…”

Όσα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Γειά σου

Με αφορμή τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου και τα όσα είπε για τη μητέρα του, η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να μοιραστεί μια προσωπική της ιστορία.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε ενοχληθεί με γνωστό δημοσιογράφο – παρουσιαστή που είχε αναφερθεί ζωντανά στην ασθένεια της μητέρας του.

Εκείνη δεν γνώριζε τίποτα με αποτέλεσμα όταν το μάθει να πέσει ψυχολογικά αλλά και να τον ρωτήσει πόσο διάστημα της μένει για να ζήσει.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τη δική της ιστορία με τον πατέρα της, λέγοντας: «Να σας πω κάτι; Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση. Ο μπαμπάς μου έφυγε από καρκίνο. Δε του το είπαμε ποτέ.

Τώρα, κουβαλάω την ενοχή ότι επειδή δε του το είπαμε, και επειδή ο καθένας καταλαβαίνει τι έχει, το ότι δε του το είπαμε του το έκανε πολύ βαρύ, ότι είναι τελεσίδικο, ότι δε γλιτώνει.

Ίσως, αν του το είχαμε πει να ένιωθε ότι είναι κάτι που μπορούσε να παλέψει.

Του είχαμε πει ότι έχει κάτι άλλο. Η άποψή μου πια είναι, ότι όταν οι άνθρωποι νοσούν, είναι καλό να το ξέρουν για να κλείνουν και τους λογαριασμούς του με τους άλλους, και να αισθάνονται ότι υπάρχει ελπίδα να το παλέψουν».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου