Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Πανόπουλο – Κωνσταντάρα: “Αλήθεια τώρα, ποιος χέσ…κε;”

“Καταλαβαίνω ότι υπάρχει η ματαιοδοξία και ο ναρκισσισμός να βλέπεις τη φατσούλα σου να παίζει στα sites”, σχολιάζει ο δημοσιογράφος του MEGA

 

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και τον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο δημοσιογράφος του MEGA απαντά για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ κάνει και το δικό του σχόλιο γύρω από την πρόσφατη διαμάχη ανάμεσα στον Δημήτρη Πανόπουλο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Συγκεκριμένα πράγματα είναι αυτά που παράγουμε ως εκπομπή όπως όλες οι εκπομπές και τα οποία περιμένει να δει ο τηλεθεατής. Το ωραίο είναι ότι ξεκινάει το MasterChef, πέφτει το Survivor. Θα πάρουν και τα δύο τον χρόνο τους και θα αποφασίσει ο κόσμος τι θα βλέπει», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Για την Ελεονώρα εύχομαι να κάνει και του χρόνου αυτό που της αρέσει. Εγώ δεν ήρθα στο MEGA για να φύγω. Στόχος μου είναι να μείνω εδώ και να κάνουμε ωραία πράγματα και με πολλή χαρά να συνεχίσω να είμαι με την Ελεονώρα. Από ‘κει και πέρα, είναι πολύ νωρίς. Το MEGA θέλει να μείνω όμως;», ανέφερε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Τέλος, όσον αφορά την πρόσφατη ανταλλαγή «πυρών» μεταξύ του Δημήτρη Πανόπουλου και του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε τη δική του τοποθέτηση.

«Αλήθεια τώρα… ποιος χέσ…κε; Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές πιεζόμαστε από το κανάλι που είμαστε να κάνουμε κάτι για να παίξουμε. Καταλαβαίνω επίσης ότι υπάρχει η ματαιοδοξία και ο ναρκισσισμός να βλέπεις τη φατσούλα σου να παίζει στα sites. Αν εγώ σκύβω και σηκώνω όλα τα γάντια που μου πετάνε, θα… πάθει η μέση μου», σχολίασε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του MEGA.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου