Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Τάσος Ιορδανίδης – Αντιγόνη Νεοφύτου: “Χαιρόμαστε που πείσαμε για τον έρωτά μας”

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Αντιγόνη Νεοφύτου, το τηλεοπτικό ζευγάρι από τη “Γη της Ελιάς”, μιλούν στο “Secret” για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς

Είναι ένα από τα πιο αγαπηµένα και ταιριαστά ζευγάρια της δηµοφιλούς καθηµερινής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», που κόβει πρώτη το νήµα της τηλεθέασης εδώ και τρεις σεζόν. Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Αντιγόνη Νεοφύτου, η Μαρίνα και ο Μάνος, έχουν απίστευτη χηµεία µεταξύ τους και έχουν αναδειχθεί στο αγαπηµένο ζευγάρι των τηλεθεατών, που έχουν δηµιουργήσει πάνω από 50 διαφορετικές σελίδες στα social media µε τον έρωτά τους. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός παραγωγός και η ανερχόµενη ηθοποιός δίνουν την πρώτη τους συνέντευξη για το 2024 και µιλούν για τη σειρά και όχι µόνο.

Η «Γη της ελιάς» είναι µια µεγάλη τηλεοπτική επιτυχία. Το περιµένατε;

Τάσος Ιορδανίδης: Χωρίς να θέλω να φανώ αµετροεπής, το περίµενα. Μόλις ολοκλήρωσα την ανάγνωση του πρώτου επεισοδίου, είπα χαριτολογώντας στη Βάνα και τον Αντρέα ότι εγώ τρίτη χρονιά δεν θα είµαι. Το περίµενα ότι θα φτάσει τόσο µακριά. Υπήρχαν εχέγγυα, βλέπετε. Αρχικώς, Βάνα Δηµητρίου, Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου. Ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους, είναι ταυτισµένοι µε τον όρο «επιτυχία» και το αποδεικνύουν εδώ και πολλά χρόνια.

Αντιγόνη Νεοφύτου: Στην αρχή δεν είχα χρόνο να σκεφτώ την επιτυχία. Τώρα που είµαι µέσα και κολυµπάω σε αυτό, αισθάνοµαι πολύ όµορφα, γιατί µε όλους τους συντελεστές και τους ηθοποιούς είµαστε πολύ αφοσιωµένοι σε αυτή τη δουλειά.

 

Ταυτίζεστε µε τους ήρωες που υποδύεστε στην πετυχηµένη σειρά του Mega;

Τ.Ι.: Κάποιες φορές ναι, κάποιες όχι. Σίγουρα τον καταλαβαίνω τον Μάνο. Τα έχουµε βρει.

Α.Ν.: Ναι! Η Μαρίνα αποτελεί εδώ και πολύ καιρό ένα κοµµάτι του εαυτού µου. Πήρα πολλά από την ηρωίδα. Ανακάλυψα πλευρές του εαυτού µου που δεν ήξερα ότι είχα. Την αγαπάω.

Θα πέσει το φινάλε µε τον Μάνο και τη Μαρίνα να είναι µαζί ή να περιµένουµε ανατροπές;

Τ.Ι.: Μόνο η Βάνα µπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτηµά σας.

Υπάρχουν δύσκολες σκηνές;

Τ.Ι.: Υπάρχουν. Αυτές που απαιτούν στα φορτία σου να εµφανιστούν. Και είναι όµορφο όταν τις συναντάµε.

Α.Ν.: Υπήρχαν οι σκηνές που µε έβαλαν στη διαδικασία να σκεφτώ τρεις φορές για να µπορέσω να φέρω εις πέρας ένα αποτέλεσµα κοντά στην αλήθεια του ρόλου. Όπως ήταν η σκηνή του παρ’ ολίγον βιασµού της Μαρίνας και της δολοφονίας πάνω σε άµυνα που διέπραξε η ηρωίδα. Όπως, επίσης, το αίσθηµα της απώλειας που βίωσε εις διπλούν. Της κολλητής της και του παιδιού της.

 

Είστε ένα από τα πιο αγαπηµένα τηλεοπτικά ζευγάρια, µε τους τηλεθεατές να έχουν δηµιουργήσει ειδικές σελίδες στα social για εσάς. Πώς νιώθετε γι’ αυτό;

Τ.Ι.: Κατ’ αρχάς -χιούµορ κάνω- χαίροµαι που έχω παρτενέρ τόσο µικρότερη και έχουµε καταφέρει να πείσου[1]µε το κοινό για τον έρωτά µας! Από εκεί και έπειτα, εισπράττουµε την αγάπη του κοινού µε ευγνωµοσύνη και αισθάνοµαι τυχερός που συνεργάζοµαι µε ένα τόσο ταλαντούχο πλάσµα όπως η Αντιγόνη.

Α.Ν.: Είµαι ευγνώµων γι’ αυτή την αγάπη από τους τηλεθεατές. Χωρίς αυτούς η σειρά δεν θα είχε επιτυχία.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας το 2023;

Τ.Ι.: Όταν ο γιος µου µού είπε: «Τελείωνε µε τις δουλειές σου, σε θέλω δίπλα µου».

Α.Ν.: Υπήρξαν δύσκολες στιγµές, αλλά ας εστιάσουµε στα καλά.

Κάνετε όνειρα για το 2024;

Τ.Ι.: Ονειρα δεν κάνω. Προσπαθώ να ελπίζω. Και αυτό που εύχοµαι είναι να µπορώ να συνεχίσω να χαίροµαι το δώρο της ζωής µε τα δώρα του.

Α.Ν.: Όταν κάνω όνειρα, συνήθως δεν θέλω να τα µοιράζοµαι, γιατί κάτι µε αγ[1]χώνει ότι δεν θα πραγµατοποιηθούν. Αλλά θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να υπάρχει προσωπική εξέλιξη. Τα όνειρά µας γίνονται αληθινά µε τη δική µας προσπάθεια και δουλειά.

Πώς προέκυψαν οι «Μπαµπά-δες»; Νιώθετε παρουσιαστής;

Τ.Ι.: Με τίµησαν µε την πρότασή τους οι δηµιουργοί της εκποµπής, η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Παναγιώταρης. Τους ευχαριστώ καθηµερινά για την ευκαιρία που µου έδωσαν. Παρουσιαστής δεν ξέρω αν αισθάνοµαι. Ξέρω όµως ότι αισθάνοµαι ο εαυτός µου µέσα σε αυτή τη διαδικασία και µέσω αυτής αισθάνοµαι τις ενδορφίνες που παράγονται στον οργανισµό µου!

Γεννηµένος µπαµπάς, όπως έχετε δηλώσει. Είναι δύσκολος ρόλος;

Τ.Ι.: Ο πιο απαιτητικός. Ο πιο δύσκολος. Και ο πιο ωραίος.

 

Υπάρχουν συνεργασίες και ανεκπλήρωτες επιθυµίες ή ρόλοι;

Α.Ν.: Ναι. Αλλά ό,τι είναι να ’ρθει θε να’ ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει.

Η Μαρίνα τι σηµαίνει για εσάς;

Α.Ν.: Η Μαρίνα είναι ο πρώτος µουρόλος. Θα έχει πάντα µεγάλη σηµασία για µένα. Θα είναι και δύσκολος ο αποχωρισµός, όταν έρθει η ώρα.

Σκέφτεστε την οικογένεια µελλοντικά;

Α.Ν.: Σίγουρα σε µελλοντικά πλάνα. Για την ώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Της Σπυριδούλας Τριάντου

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών την Παρασεκυή 5 Ιανουαρίου 2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου