Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Θανάσης Παπαθανασίου: “Για να καταλάβουμε ότι Χάριτες είχαν επιτυχία, μετράγαμε τις διαφημίσεις”

Ο Θανάσης Παπαθανασίου μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4

Ο Θανάσης Παπαθανασίου μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 και τη Φανή Πλατσατούρα, από τη σπάνιες φορές χωρίς τον Μιχάλη Ρέππα, για τη συνεργασία τους, τις Τρεις Χάριτες, τηλεοπτικές επιτυχίες, κινηματογραφικά ρεκόρ και τις αυστηρές κριτικές.

«Πολλές φορές βαριέμαι τις συνεντεύξεις, μου έλεγε ο Μιχάλης παλιά να κάνω ένα πλάνο στις Χάριτες για να το έχω, το μετάνιωσα γιατί θα μπορούσα να το έχω. Τις συνεντεύξεις μου μετά δεν τις βλέπω γιατί δεν αισθάνομαι άνετα ούτε με εμένα, ούτε μου αρέσει η φωνή μου, θεωρώ ότι είναι αίσχος. Η σχέση μου με την δημοσιότητα είναι τυπική δεν είναι ότι είμαι αυτό που λένε σελέμπριτι.

Όταν κάναμε τις Τρεις Χάριτες και είχε μεγάλη επιτυχία, δεν το ξέραμε. Είχε κάνει ο Νίκος ο Κουτελιδάκης τους Αυθαίρετους προηγουμένως και τον ρωτήσαμε πώς θα καταλάβουμε την επιτυχία και μας είπε “θα μετράτε τις διαφημίσεις πριν”. Στις πρώτες προβολές μετράγαμε τις διαφημίσεις για να δούμε αν έχει επιτυχία.

Αυτό το νταβαντούρι με την τηλεθέαση δεν υπήρχε τότε, ήταν άλλες εποχές. Η επιτυχία σε κάτι είναι το να το γράφεις το ’90 και να μπορείς να το βλέπεις το 2030. Αν με ρωτούσες τι ήθελες να ξανακάνεις θα έλεγα τις Τρεις Χάριτες αλλά με τα κορίτσια, αυτό δυστυχώς βέβαια δεν γίνεται. Είχε μια αθωότητα όλο αυτό».

«Τότε δεν υπήρχαν εκπομπές, υπήρχε μια εκπομπή με την Λιάνα Κανέλλη και είχε κάνει αφιέρωμα με τις Τρεις Χάριτες. Πριν από τις Χάριτες δεν έλεγα ότι κάνω αυτή τη δουλειά, ήμουν σε μια εταιρεία σαν κειμενογράφος. Μετά την εκπομπή αποφάσισα να το λέω ότι είμαι σεναριογράφος».

Για το κινηματογραφικό ρεκόρ και τις αυστηρές κριτικές, σχολίασε:

«Όταν γράψαμε το Safe sex δεν βγήκαν και είπαν ”κρεμάστε τους στο Σύνταγμα”, απλώς οι κριτικές ήταν αρνητικές. Οι κριτικοί βάζανε και αστεράκια κάποιος είχε βάλει και ένα τετράγωνο ότι είναι κακή ταινία. Η ταινία αυτή είχε κόψει πάρα πολλά εισιτήρια που σημαίνει ότι τότε ήταν κάτι που τράβαγε».

«Για του χρόνου σκεφτόμαστε κάτι σε κωμωδία να φτιάξουμε» είπε ακόμα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου