Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Δύο χρόνια «The Chase» με την Μαρία Μπεκατώρου

Το “κυνηγητό” που απολαμβάνουμε καθημερινά

467 επεισόδια, 1.868 παίκτες, 51.370 ερωτήσεις, 1.261.450 ευρώ και το «The Chase» συνεχίζει να μας χαρίζει συγκίνηση, αδρεναλίνη και αστείρευτες γνώσεις.

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του MEGA ήρθε στη μικρή οθόνη πριν από δυο χρόνια με τη χαρισματική του παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, να δίνει το σύνθημα για συνταρακτικές καταδιώξεις ανάμεσα σε παίκτες και Chasers που μας εντυπωσιάζουν με τις γνώσεις τους.

Το «The Chase» γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του και συνεχίζει τις καταδιώξεις γνώσεων σε εορταστική διάθεση για τρεις ημέρες, Τετάρτη 27, Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 18:30. Ποιοι από τους πέντε Chasers – «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», «Το Γεράκι», «Το Βουνό», «Το Σούπερ Αγόρι» και «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» – θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους τελευταίους παίκτες του 2023;

Το τηλεπαιχνίδι του MEGA ολοκληρώνει τη χρονιά, προσφέροντας τη δυνατότητα σε νέους παίκτες να ξεφύγουν από τους Chasers και να κάνουν Πρωτοχρονιά με χρηματικά ποσά που μπορούν ακόμη και να ξεπεράσουν τις 10.000 ευρώ μετρητά. Και το κυνήγι γνώσεων συνεχίζεται κανονικά το 2024.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου