Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Σπίτι με το MEGA” με τον Πάνο Κιάμο: Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς στο “Πάμε Δανάη”

Το μουσικό σόου θα απολαύσουμε την Κυριακή 24/12 στις 21.00

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φορούν τα γιορτινά τους, υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και μας προσκαλούν σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν στο «Σπίτι με το MEGA» με δημοφιλή τραγούδια, χορό και αγαπημένους καλεσμένους.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τη μαγική βραδιά που επιφυλάσσουν στους τηλεθεατές.

Ο Μιχάλης Χατζήγιαννης, σημείωσε πως πρόκειται για μια εκπομπή με γιορτινή διάθεση, με χαμόγελο, αγάπη…

«Τα φετινά Χριστούγεννα για μένα είναι λίγο περίεργα, γιατί αντιμετωπίζω ένα οικογενειακό θέμα, μια σοβαρή κατάσταση. Έρχομαι με αγάπη να παρουσιάσω το πρόγραμμα, βαθιά μέσα μου όμως έχω θλίψη κι έχω μια αγωνία μεγάλη. Δεν ξέρω αν θα είναι χαρούμενα. Θα χαμογελάσω, θα αισιοδοξώ, αλλά δε νομίζω ότι θα διασκεδάσω όπως τις άλλες χρονιές», εξομολογήθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

«Θέλουμε ακόμη να τροποποιήσουμε πράγματα στην εκπομπή για να γίνεται κάθε φορά κάτι διαφορετικό και να κρατάει τον κόσμο σε μια προσδοκία, ανυπομονησία», δήλωσε ο τραγουδιστής, ενώ η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι περνούν πολύ καλά μαζί και αυτό ο κόσμος το εισπράττει.

 

Τα Χριστούγεννα του Πάνου Κιάμου

«Μία χριστουγεννιάτικη ανάμνηση είναι ότι ήθελα ένα ποδήλατο, αλλά δεν μου το έφερναν για 1-2 χρόνια. Την τρίτη χρονιά μου φέρνουν ένα κουτάκι και λέω “πάλι δεν είναι ποδήλατο”. Και ήταν ένα κουδουνάκι που μπαίνει στο ποδήλατο. Δεν μπορούσε ο Άγιος Βασίλης να το φέρει μέσα και το είχαν αφήσει έξω από το σπίτι …», αποκάλυψε ο Πάνος Κιάμος.

 

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και εκλεκτοί προσκεκλημένοι μοιράζονται συγκινητικές ιστορίες και στέλνουν θερμές ευχές:

Βίκυ Κουλιανού: «Η Ρούλα (Κορομηλά) είναι υπεραγαπημένη μου. Έχουμε κάνει χιλιάδες πράγματα μαζί… Δεν έλεγα πολύ τα κάλαντα, γιατί εκείνη την εποχή φοβόντουσαν να μας αφήνουν».

Γιώργος Αλκαίος: «Περάσαμε πολύ ωραία. Ήταν μια χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Ωραία παρέα, ωραία τραγούδια…».

Κούλης Νικολάου: «Τα Χριστούγεννα θα πάμε για λίγες ημέρες με τα παιδιά στη Disneyland. Εγώ θυμάμαι ότι δεν πήγα ποτέ ως παιδί».

Κατερίνα Ζαρίφη: «Μία φορά βγήκα να πω τα κάλαντα με την αδελφή μου και δίπλα μας έσκασαν μύτη κάτι παιδιά με μελόντικα και τρομπόνι, και πλακωθήκαμε στο ξύλο».

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σχολίασαν και την αφιέρωση που της έκανε εκείνος στην προηγούμενη εκπομπή.

«Έχει τη δυνατότητα ή την ικανότητα μέσα από τον στίχο να αγγίζει ευαίσθητες χορδές του κάθε ανθρώπου. Έχω κι εγώ τις ευαισθησίες μου…», υπογράμμισε η Ρούλα Κορομηλά.

«Αλίμονο να μην ανταποκρινόμουν σε αυτή την προστατευτικότητα που έχει δείξει η Ρούλα απέναντί μου από την πρώτη στιγμή σε έναν τομέα που δεν είναι στο δικό μου πεδίο. Πόσο πολύ με πρόσεχε. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να της αφιερώσω ένα τραγούδι», απάντησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου