Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Μια φορά στα 10 χρόνια”: Skydiving – Η λίστα προορισμών για ελεύθερες πτώσεις που πρέπει να κάνεις!

Ο Γιώργος Λέντζας ταξιδεύει στα πιο τρελά μας όνειρα

Η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» με τον Γιώργο Λέντζα, μέσα από το νέο επεισόδιο που θα είναι διαθέσιμο από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου σε MEGA Play και megatv.com ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Το Skydiving έχει συνδέσει τους λάτρεις της περιπέτειας με τους λάτρεις της φύσης.

Υπάρχει μία εντυπωσιακή λίστα προορισμών, που θεωρούνται οι σημαντικότερες ελεύθερες πτώσεις που πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να πεις ότι είχες μία επαρκώς ριψοκίνδυνη ζωή!

Από το Ντουμπάι μέχρι τον Παγετώνα της Nέας Ζηλανδίας και από το Grand Canyon μέχρι τις Ελβετικές Άλπεις, η ιδέα να κάνεις ελεύθερη πτώση από ένα αεροπλάνο σε μέρη που κάποιοι άνθρωποι δεν θα καταφέρουν καν να δουν από τη Γη, φαντάζει ως η ιδανικότερη εμπειρία ζωής.

Ο κόσμος από ψηλά μοιάζει πιο όμορφος. Αν κάτι αξίζει σ’ αυτή τη ζωή, είναι να πάρεις το ρίσκο και να νιώσεις ότι κάνεις κάτι που θα το θυμάσαι για πάντα. Ο φόβος μπορεί να ξεπεραστεί και όλα θα γίνουν πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Λέντζας ταξιδεύει στα πιο τρελά μας όνειρα και μέσα από την εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» ασχολείται με τα απωθημένα που θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε αν κάποια στιγμή στη ζωή μας κερδίζαμε 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια!

Η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» είναι η πρώτη διαδραστική εκπομπή στην υβριδική πλατφόρμα MEGA Play και megatv.com: πατώντας ΟΚ στα tags που εμφανίζονται στην οθόνη, μπορείτε να δείτε έξτρα πληροφορίες για τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες που παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου