Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιώργος Λέντζας: Η αποκάλυψη για την άγνωστη πρόταση για το The Bachelor – “Ήξερα ότι πρέπει να πω όχι”

Η τηλεόραση, το World Party και η ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθεί για να ορίζει τα «όχι» στις δουλειές του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε την Τρίτη 12/12 ο Γιώργος Λέντζας.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, μίλησε μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του, την τηλεόραση και τα μαθήματα που έχει μάθει από αυτή.

«Είμαστε 3 αγόρια. Το καλό και το κακό των γονιών μου είναι ότι θυσιάστηκαν για εμάς. Από τη μία μάθαμε τι σημαίνει να κάνεις πράγματα για κάποιον που αγαπάς από την άλλη είναι πιο σαφές να βάζεις τα όριά σου. Πέρασαν τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα και αυτό μου αύξησε την ενσυναίσθηση για τους γύρω μου. Η ενοχικότητά μου έχει να κάνει περισσότερο στο ότι ήμασταν σε μία φάση ότι δεν καταλαβαίναμε πάντα αυτό που κάναμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας.

«Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν το World Party. Πιστεύω στη συνθήκη της σύμπτωσης. Για το World Party λέω πώς “ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο”. Έστησα τη δική μου εταιρεία παραγωγής γιατί ήθελα να έχω λεφτά για να λέω περισσότερα όχι. Στο World Party πήγα μετά από αγγελία που μου έδειξε ο αδερφός μου. Κατάλαβα ότι αν εξαρτώμαι από την τηλεόραση θα τρελαθώ».

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Λέντζας ανέφερε: «Σε προτάσεις που δέχτηκα ήμουν ο σταθερός παράγοντας “το ωραίο παιδί για πάνελ”. Μου πρότειναν το The Bachelor. Δεν το πίστευα. Ήξερα ότι πρέπει να πω “όχι”. Είχα την τύχη να γυρίσω τον κόσμο σε μικρή ηλικία. Αυτές τις ιστορίες ήθελα να συνεχίσω να λέω. Ήξερα ότι ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει η τηλεόραση είναι να βρίσκει έναν άνθρωπο που κάνει ακραία δήλωση και να την ενδυναμώνει ή να βρίσκει μία κόντρα αφήγηση και να την ενδυναμώνει».

«Δέχτηκα προτάσεις που ήταν διπολική διαταραχή. Την πρώτη φορά μου είπαν να πάω φωτογράφος στο Nomads, την άλλη να το παρουσιάσω. Αν το πάρω σοβαρά θα τρελαθώ. Η τηλεόραση έχει δαιμονοποιηθεί γιατί η ανανέωση αφορά στα πρόσωπα από πίσω. Μου έχουν πει σε meeting ότι “μιλάς πολύ καλά αγγλικά και δεν μπορεί να ταυτιστεί μαζί σου ο κόσμος”», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Γιώργος Λέντζας.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου