Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“ΓKΑΡΑΖ”: Η Αντωνία Καούρη και ο Γιάννης Κατινάκης στην παρέα του Ζήση Ρούμπου

Κάθε Σάββατο στις 22.00 στο Action 24

ΖΗΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ

Ο Ζήσης Ρούμπος αναλαμβάνει να εκτοξεύσει την διάθεσή μας στα ύψη το Σάββατο στις 22:00, με το νέο επεισόδιο του «ΓKΑΡΑΖ» αποκλειστικά στο ACTION 24.

Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή υποδέχεται την νέα δημιουργική τραγουδίστρια Αντωνία Καούρη και τον πολυτάλαντο Γιάννη Κατινάκη σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, γέλιο και εκπλήξεις στην ατμόσφαιρα του «ΓKΑΡΑΖ».

Η Αντωνία Καούρη, με σπουδές σε κλασικό πιάνο και φωνητική, εξομολογείται τον λόγο που αποχώρησε από το “THE VOICE” και παραδέχεται πως δεν κατέθεσε ποτέ το τραγούδι που ετοίμασε για την EUROVISION, επειδή ποτέ δεν το θεώρησε τόσο καλό όσο θα ήθελε.

Η Αντωνία έχει εμφανιστεί στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρό σε νυχτερινό κέντρο. Αυτό το Σάββατο, έρχεται στο «ΓΚΑΡΑΖ» να μας τραγουδήσει unplugged μεταξύ άλλων και το «Ως Το Τέλος», το πρώτο δικό της τραγούδι σε σύνθεση και στίχους.

Στη συνέχεια, ο Ζήσης υποδέχεται τον ραδιοφωνικό παραγωγό, stand up comedian, Tik Toker και εν δυνάμει τραγουδιστή, Γιάννη Κατινάκη!

Πιο αληθινός και ώριμος από ποτέ, ο μοναδικός σε χιούμορ Γιάννης, εξομολογείται τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η κωμωδία στη ζωή του μέσα από την κατάθλιψη που βίωσε.

Το «ΓΚΑΡΑΖ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24 κάθε Σάββατο στις 22:00!

Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου