Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Θάνος Λέκκας στο “Night Out” μιλά για το “Ναυάγιο” και αποκαλύπτει το ταλέντο του στις μιμήσεις

Την Τρίτη 12/12 στις 00.10 στο Mega

Το «Night Out» και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχονται τον Θάνο Λέκκα αυτή την Τρίτη 12/12 στο MEGA.

Ο ηθοποιός, είναι αποφασισμένος να μιλήσει χωρίς περιστροφές για όσα συμβαίνουν στη ζωή του, αλλά και να αποκαλύψει το ξεχωριστό του ταλέντο στις μιμήσεις και την τέχνη της κομμωτικής.

Όπως πάντα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καλωσορίζει τον καλεσμένο στο bar του late night show, όπου η συζήτηση ξεκινά από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο».

Πώς βίωσε τις δύσκολες σκηνές της βύθισης του «Φοίνικα» που συγκλόνισαν τους τηλεθεατές;

Ο αγαπητός ηθοποιός παρατηρεί εμβρόντητος πως η δεύτερη ατάκα του ρόλου του θα μπορούσε να ειπωθεί αυτούσια για το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Μεταφέρουμε τόσο κόσμο κάθε μέρα […] ώρες, ώρες σκέφτομαι ότι από θαύμα δεν έχει γίνει κανένα κακό», δήλωνε το τηλεοπτικός Μιχάλης, τον οποίο υποδύεται.

Night Out χωρίς ευφάνταστα παιχνίδια και διασκεδαστικές προκλήσεις δεν γίνεται! Θα καταφέρει ο Θάνος Λέκκας να καθίσει κάποιον περαστικό στην υπαίθρια καρέκλα του κουρέα; Τι θα απαντήσει στις ερωτήσεις των συμπρωταγωνιστών του στη σειρά και πώς θα αντιδράσει όταν δει ξαφνικά στο πλατό την τηλεοπτική του σύζυγο, Ελεάνα Στραβοδήμου;

Η βραδιά ολοκληρώνεται στο τραπέζι της εκπομπής, όπου ο ηθοποιός αποκαλύπτει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και της προσωπικής του ζωής.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου