Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«ΓKΑΡΑΖ»: Ο κωμικός Θωμάς Ζάμπρας και η Νίνα Μαζάνη καλεσμένοι του Ζήση Ρούμπου

Μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση – Κάθε Σάββατο στις 22.00 στο ΑCTION 24

ΖΗΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ

Με ανεβασμένη διάθεση και ανεξάντλητο χιούμορ, ο Ζήσης Ρούμπος μας υποδέχεται άλλο ένα σαββατόβραδο στις 22:00 στο «ΓKΑΡΑΖ» αποκλειστικά στο ACTION 24.

Αυτή την βδομάδα φιλοξενεί την ανερχόμενη τραγουδίστρια Νίνα Μαζάνη και τον ταλαντούχο κωμικό Θωμά Ζάμπρα σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, γέλιο και εκπλήξεις στην ατμόσφαιρα του «ΓKΑΡΑΖ».

Η Νίνα, η οποία έχει ντύσει με τη φωνή της την ταινία Lion King της Disney και έχει τραγουδήσει ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη για την τηλεοπτική σειρά «Η γη της Ελιάς», έρχεται να μας τραγουδήσει δικά της τραγούδια και όχι μόνο!

Για την ίδια, η μουσική είναι η μεγαλύτερη και φυσική της ανάγκη, ενώ ως γνώστης της νοηματικής γλώσσας, μας εξηγεί τον τρόπο που επικοινωνεί μουσική και συναισθήματα σε κωφούς ανθρώπους.

Στη συνέχεια, ο γλυκός Θωμάς Ζάμπρας μοιράζεται με τον Ζήση τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει το πτυχίο της Ιατρικής και να ασχοληθεί με την πραγματική του αγάπη, την κωμωδία. Έχει γράψει και παρουσιάσει σόλο stand up παραστάσεις.

Ο Θωμάς δημιούργησε την τηλεοπτική εκπομπή «Cineλθετε» μαζί τον Διονύση Ατζαράκη, ενώ τα podcast του δεν πέφτουν από τις πρώτες θέσεις!

Το «ΓΚΑΡΑΖ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24 κάθε Σάββατο στις 22:00!

Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου