Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Μια φορά στα 10 χρόνια» με τον Γιώργο Λέντζα – Έρχεται νέο επεισόδιο το Σάββατο

Ταξιδεύουμε στις πιο συναρπαστικές και απρόβλεπτες γεύσεις του κόσμου!

Η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» με τον Γιώργο Λέντζα, μέσα από το νέο επεισόδιο που θα είναι διαθέσιμο από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου σε MEGA Play και megatv.com μάς συστήνει μία νέα, συναρπαστική τάση.

 

Ο Γιώργος Λέντζας ταξιδεύει στα πιο τρελά μας όνειρα και μέσα από την εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» ασχολείται με τα απωθημένα που θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε αν κάποια στιγμή στη ζωή μας κερδίζαμε 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια!

Όσο ο πλανήτης περιστρέφεται, τόσο το debate για την γαστρονομική πρωτεύουσα αυτού του κόσμου θα συνεχίσει να υπάρχει.

Για παράδειγμα, οι λάτρεις της κλασικής, φινετσάτης γαλλικής κουζίνας θα δυσκολευτούν να αποδεχτούν τις comfort, έξτρα πικάντικες μεξικάνικες γεύσεις.

Όλοι όμως, από όπου και αν προέρχονται και ό,τι προτιμούν να βάζουν στο πιάτο τους, έχουν μία κοινή καταβολή: την αγάπη τους για το καλό φαγητό, που τελικά, δεν είναι απλώς φαγητό, αλλά μία εμπειρία που μας φέρνει σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες.

Σε τελική ανάλυση, αν το φαγητό δεν είναι μία πρώτης τάξεως αφορμή για να μπεις στο αεροπλάνο, τότε τί είναι ;

Η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» είναι η πρώτη διαδραστική εκπομπή στην υβριδική πλατφόρμα MEGA Play και megatv.com: πατώντας ΟΚ στα tags που εμφανίζονται στην οθόνη, μπορείτε να δείτε έξτρα πληροφορίες για τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες που παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα!

 

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο MEGA Play:

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το κίτρινο κουμπί.

 

«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΝΤΖΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ MEGA PLAY & MEGATV.COΜ

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου