Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Δήμος Βερύκιος: “Η Ελένη Μενεγάκη κατεβάζει κουρτίνα στις διαπραγματεύσεις, ούτε φιλίες ούτε τίποτα”

Δείτε τι είπε στον αέρα του “Happy Day”

Ο Δήμος Βερύκιος μέσα από τον αέρα του “Happy Day”, το πρωί της Τετάρτης, προχώρησε σε μια αναφορά για την Ελένη Μενεγάκη.

Ειδικότερα, ο Δήμος Βερύκιος σημείωσε χαρακτηριστικά στην συνεργάτιδα του:

“Όταν έκανες την παρουσίαση, τι μου ήρθε στο μυαλό; Λέω πως ξεπέρασες και την Ελένη! Τι ωραία παρουσίαση για το προϊόν. Την ξεπέρασες και σε αυτό το κομμάτι”.

“Την Μενεγάκη; Τίτλος τιμής! Εντάξει, η Ελένη δεν ξεπερνιέται. Είναι δασκάλα από τις λίγες. Μακάρι να της μοιάσουμε κατά το ήμισυ. Έστω και στα μισά” αποκρίθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο συγκεκριμένο σχόλιο.

Δ.Β.: Στις διαπραγματεύσεις δεν την πιάσει κανείς. Κανείς, κανείς, κανείς. Εκεί κατεβάζει κουρτίνα και ούτε φιλίες ούτε τίποτα.

Σ.Τ.: Καλά κάνει όμως. Η φιλία σε αυτούς τους χώρους πρέπει να λειτουργεί αμφίδρομα. Όπως εσένα σε αδειάζουν γρήγορα, αν δεν κάνεις τη δουλειά τους, παραμερίζοντας την φιλία και κοιτάζοντας το συμφέρον της επιχείρησης τους, αντίστοιχα και συ πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου ως προϊόν.

“Πόσες φορές εδώ στον διάδρομο με στρίμωχνε και μου έλεγε: Αυτό που κάνεις για τον εαυτό σου δεν είναι σωστό”.

Για την στάση μου γενικότερα, το ότι δεν διεκδικούσα για μένα και το έλεγε εκείνη. Και είχε δίκιο” υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Δήμος Βερύκιος στην καθημερινή εκπομπή του Alpha.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου