Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κατερίνα Καινούργιου: “Δέχθηκα επίθεση στα social media, επειδή στήριξα την Ελεονώρα Μελέτη”

Δείτε τι είπε στον αέρα της εκπομπής της

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της στην “Super Κατερίνα” σχολίασαν την Τρίτη, την απόφαση του MEGA να μειώσει τη διάρκεια της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη.

Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA.

Αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε:

“Η εκπομπή αυτή δέχεται μία κατάφορη επίθεση για πολλοστή φορά, δεν είναι η πρώτη φορά που είναι το εξιλαστήριο θύμα η Ελεονώρα Μελέτη κάποιου που πάντα κάτι θέλει να αλλάξει και την πληρώνει αυτή. Είναι στρατιώτης, ξέρω ότι είναι πολύ στεναχωρημένη και θα το πάει μέχρι εκεί που θέλει η ίδια. Χθες έδωσε μία απάντηση σε όλα αυτά με την τηλεθέαση που έκανε. Και δεν είναι μόνο το χθεσινό αλλά και των προηγούμενων ημερών. Χθες πρέπει να πήγε κοντά στο 8-10% η Μελέτη, ενώ υπήρχαν ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού που για πολλοστή φορά ήταν πιο κάτω”.

“Εννοείς η Δανάη και η Μενεγάκη;” τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον ίδιο να επισημαίνει:

“Ό,τι ζωντανό ψυχαγωγικό υπάρχει ήταν πιο κάτω. Ας το δούμε το πράγμα και μια φορά κατάματα, ότι δεν έχουμε την Ελεονώρα ως εξιλαστήριο θύμα επειδή ενδεχομένως δεν είναι μέσα στα γραφεία, να πίνουμε και να τρώμε μαζί”.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: “Η Ελεονώρα πηγαίνει καλύτερα από άλλες εκπομπές, δεν καταλαβαίνω γιατί στοχοποιείται”

 

“Μιλάω με γεγονότα και δεν μπορώ την αδικία”

“Εγώ δέχθηκα μία επίθεση στα social media, επειδή στήριξα την Ελεονώρα Μελέτη. Δεν είναι προσωπική μου φίλη, ούτε μου είπε η ίδια να τη στηρίξω. Ούτε υπονοώ άλλες εκπομπές, ούτε φωτογραφίζω άλλες παρουσιάστριες. Εγώ μιλάω με γεγονότα και δεν μπορώ την αδικία” είπε η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέχεια παίρνοντας τον λόγο.

“Θέλω να πω κάτι για την Αφροδίτη, που την εκτιμώ και τη διαβάζω χρόνια. Θέλω να σου ζητήσω κάτι προσωπικά: φτάνει με τα κουίζ. Όλο είναι ένα μυστήριο. Πες το χύμα, ρε παιδί μου. Θέλω τα κείμενα λίγο πιο ξεκάθαρα, γιατί εμείς του χώρου ξέρουμε πολύ καλά ποιους φωτογραφίζεις και ποιους εννοείς. Δεν το λέω μόνο για την Αφροδίτη αλλά για όλους τους τηλεκριτικούς” ανέφερε αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Πείτε τα ξεκάθαρα και για τα παρεάκια και για αυτούς που στηρίζουνε… και για τα μην πω ποια… που γίνονται στην τηλεόραση” είπε με νόημα η παρουσιάστρια κλείνοντας το θέμα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου