Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Πιστεύω ότι ο Όμορφος Κόσμος θα είχε χώρο στην πρωινή ζώνη”

Δείτε τι είπε για την ενδεχόμενη επιστροφή της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής

Στην εικόνα της σημερινής πρωινής ζώνης αλλά και την φημολογούμενη δική του επιστροφή σε αυτήν αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στη Βάσω Λασκαράκη στο «Break» του ΣΚΑΪ.

“Πιστεύω ότι ο “Όμορφος Κόσμος το πρωί” θα είχε χώρο σήμερα στην πρωινή ζώνη. Έχει χώρο, ναι, γιατί το βλέπω και από το ραδιόφωνο. Κάνουμε μια αμιγώς χιουμοριστική εκπομπή στο ραδιόφωνο, 13 χρόνια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της ακροαματικότητας”.

 

“Δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν μπορώ να το κάνω”

“Δεν λέω ειδήσεις, δεν λέω τίποτα δυσάρεστο, στα πολύ συνταρακτικά γεγονότα λέω «ζητάω συγγνώμη, δεν είμαι ικανός να τα σχολιάσω». Εννοείται πως κάνουμε μια αναφορά για κάτι που γίνεται αλλά, ας πούμε, όταν είχε γίνει η ιστορία με τα Τέμπη δεν μπόρεσα να κάνω εκπομπή. Είπαμε πως για 3 – 4 ημέρες αποχωρούμε και δεν μπορέσαμε καν να κάνουμε εκπομπή γιατί είτε θα κάνουμε χιούμορ είτε δεν θα κάνουμε τίποτα”.

“Δεν χωρούσε χιούμορ οπότε είπαμε “ζητάμε συγγνώμη, θα φύγουμε για να κάτσουμε 3 – 4 ημέρες για σεβασμό σε αυτό που συνέβη και όταν επανέλθουμε δεν θα μπορέσω, εγώ, να σχολιάσω ούτε ένα δευτερόλεπτο αυτό που συνέβη”. Εγώ δεν είμαι ικανός, δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν μπορώ να το κάνω, κάνω τον σταυρό μου και σέβομαι ότι συμβαίνει και προχωράω παρακάτω” δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

 

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρνούτογλου: “Ο Στέφανος Κασσελάκης μου θυμίζει τα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια”

 

“Υπάρχει κόσμος που θέλει να γελάσει”

«Δεν μπορώ να μείνω σε κάτι δυσάρεστο, δεν είμαι ικανός, δεν το ξέρω. Ας το κάνουν κάποιοι άλλοι καλύτερα. Υπάρχει εκατομμύρια κόσμος που θέλει να γελάσει και να πάρει δύναμη το πρωί. Το δείγμα λοιπόν από το ραδιόφωνο, κάνοντας μια τέτοια χιουμοριστική εκπομπή, μας λέει ότι ανά πάσα στιγμή χωράει μια τηλεοπτική εκπομπή που θα είναι αμιγώς χιουμοριστική».

«Αυτό το πράγμα που βλέπω τον τελευταίο καιρό… όλοι κάθονται. Μόνο αυτό θα σχολιάσω και τίποτα άλλο γιατί θα ήταν πολύ άσχημο να σχολιάζω εγώ κάποιες άλλες εκπομπές. Δεν μπορώ όμως να το πιστέψω ότι όλοι κάθονται! Δηλαδή, ρε παιδί μου, κάποιος να σηκωθεί όρθιος. Λίγο να σηκωθούν, να πουν μια καλημέρα.

Όλοι κάθονται πίσω από ένα τραπέζι και σχολιάζουν. Αυτό θέλω να πω πως δεν ξέρω πόσο διαφέρει από κάποιον. Δηλαδή αν κάποιος το σχολιάζει καλύτερα σημαίνει ότι εσύ, που δεν το σχολιάζεις τόσο καλά όσο ο άλλος, δεν κάνεις τη διαφορά για να αλλάξεις την κατάσταση και να πάρεις τα νούμερα. Άρα μαθηματικώς οδηγείσαι σε μια μικρή αποτυχία» επισήμανε κλείνοντας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Απατούσα, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη σε κάποιες περιπτώσεις”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου