Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Μια φορά στα 10 χρόνια”: Αναζητώντας κάποια από τα καλύτερα yoga καταφύγια του πλανήτη

Ο Γιώργος Λέντζας ταξιδεύει στα πιο τρελά μας όνειρα, το Σάββατο 25/11

Η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» με τον Γιώργο Λέντζα, μέσα από το νέο επεισόδιο που θα είναι διαθέσιμο από το Σάββατο 25 Noεμβρίου σε MEGA Play και megatv.com μάς θυμίζει τη σημασία των ουσιαστικών παύσεων μέσα στην ξέφρενη καθημερινότητά μας.

Το να κάνεις μία παύση σε έναν κόσμο που τρέχει τόσο γρήγορα, θεωρείται πλέον επαναστατική πράξη.

Όσο οι ρυθμοί της ζωής μας γίνονται πιο απαιτητικοί, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για ηρεμία.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει φέρει στο προσκήνιο μία νέα μέθοδο που συνδυάζει την αυτογνωσία με την χαλάρωση: Yoga Retreat ή αλλιώς, η απομόνωση για καθημερινή εξάσκηση Yoga, γαλήνη και ευεξία.

Αν νομίζετε ότι το ταξίδι για Yoga συνδυάζεται υποχρεωτικά με ύπνο, άφθονο ρύζι και νερό όλη την ημέρα και μάθημα από απαιτητικούς γκουρού, κάνετε λάθος. Τα Yoga Retreats του σήμερα συνδυάζουν κάποιες από τις πιο luxury εμπειρίες, με την εκμάθηση της απόλυτης τεχνικής αρμονίας.

Σε αυτό το επεισόδιο, θα αγγίξουμε το Ζεν, αναζητώντας κάποια από τα καλύτερα yoga καταφύγια του πλανήτη!

Ο Γιώργος Λέντζας ταξιδεύει στα πιο τρελά μας όνειρα και μέσα από την εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» ασχολείται με τα απωθημένα που θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε αν κάποια στιγμή στη ζωή μας κερδίζαμε 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια!

Η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» είναι η πρώτη διαδραστική εκπομπή στην υβριδική πλατφόρμα MEGA Play και megatv.com: πατώντας ΟΚ στα tags που εμφανίζονται στην οθόνη, μπορείτε να δείτε έξτρα πληροφορίες για τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες που παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα!

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο MEGA Play:

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το κίτρινο κουμπί.

 

«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΝΤΖΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ MEGA PLAY & MEGATV.COΜ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου