Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φαίη Σκορδά: “Κάποιοι παρουσιαστές βγάζουν αυτές τις πληροφορίες, γιατί έχουν τη λογική της ενδυνάμωσης συμβολαίων”

Δείτε το απόσπασμα από το “Fay’ s Time”

Η Φαίη Σκορδά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, την Πέμπτη το μεσημέρι, ξεκίνησαν μια κουβέντα στο “Fay’s Time” για τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν σχετικά με την τηλεόραση και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε:

“Τα μισά θέματα από αυτά τα ρεπορτάζ είναι μπαρούφες. Γράφονται από ανθρώπους και λέγονται και αναπαράγονται. Όπως για παράδειγμα το θέμα με τη Δανάη Μπάρκα και τον Κώστα Τσουρό, δεν έκανε κανείς τον κόπο να τους πάρει τηλέφωνο. Πολλά θέματα που γράφονται ιδίως σε site βγαίνουν από το κεφάλι ενός ανθρώπου”.

Η Φαίη Σκορδά διαφώνησε λέγοντας:

“Είναι σαν να τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι. Επειδή είμαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, στην Αθήνα τουλάχιστον και μετά από το Alter, ένα κομμάτι μεγάλο στις εκπομπές υπήρχε που παρουσίαζα εγώ, μαγειρική, ζώδια, καλεσμένοι. Η άλλη σταθερά με την οποία ασχολούμαι χρόνια με εξαιρετικούς συνεργάτες και στο Alter με το «Πολύ Μπλα Μπλα», ήταν από τις πρώτες εκπομπές που ασχολήθηκαν με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Τότε υπήρχε μόνο στο γραπτό κείμενο και όχι τηλεοπτικά.

Ξέρω πώς λειτουργεί όλο αυτό το σύστημα πάρα πολύ καλά, γιατί αν μη τι άλλο το κάνω πάνω από 15 χρόνια. Από πίσω μπορεί να υπάρχουν και άλλα. Γι’ αυτό τον λόγο ξεκάθαρα να το πω, κάποιες φορές χρειάζεται να βάλεις μια τελεία, γιατί μπορεί ένα κανάλι να βγάζει προς τα έξω μία πληροφορία για άλλους λόγους, για να δουν πώς θα το πάρει η αγορά. Υπάρχουν κάποιοι παρουσιαστές που μπορεί να βγάζουν τέτοιες πληροφορίες γιατί έχουν αυτή τη λογική εξέλιξης της καριέρας τους ή λογική ενδυνάμωσης συμβολαίων. Δεν σημαίνει ότι κάποιες πληροφορίες βγαίνουν τυχαία”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου