Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική της: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα επειδή… έχασε

Το λάθος που στοίχισε τη νίκη στις δύο κοπέλες

Αντιμέτωπες με τον χρόνο και την κριτική του Έκτορα Μποτρίνι ήρθαν δύο ακόμη ομάδες στο Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου το απόγευμα της Τρίτης (20/11) στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός σεφ ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με τα πιάτα που του παρουσιάστηκαν, ωστόσο έπρεπε να ορίσει νικήτρια μία από τις δύο ομάδες.

Τελικά το πιάτο που κέρδισε ήταν εκείνο με το κοτόπουλο της Μπλε ομάδας, η οποία ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Από την άλλη πλευρά, η Χριστιάνα στην Κόκκινη ομάδα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής έσπευσε να αγκαλιάσει τις δύο κοπέλες.

«Έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Πήραμε ένα λάθος υλικό, αντί για λεμόνι πήραμε πορτοκάλι. Θεωρώ ότι το κρέας, το ρύζι και τα λαχανικά μας ήταν καλά. Βάλαμε λίγο παραπάνω μέλι, γι’ αυτό θέλαμε να προσθέσουμε λεμόνι για να ισορροπήσει αλλά μπερδεύτηκε και πήρε το πορτοκάλι», είπε η παίκτρια στη «Μαμά» του ΣΚΑΪ, αποχωρώντας μετά από 5 επεισόδια.

«Συγκινήθηκε μωρέ. Έλα να σου κάνω μία αγκαλίτσα. Είστε από τις καλύτερες ομάδες που έχουν περάσει από το παιχνίδι μας, περάσαμε ωραία. Λογικό είναι να έχετε στεναχωρηθεί αλλά ήταν μία μικρή αστοχία. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι», είπε ο Μάρκος Σεφερλής στο «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική Σου».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου