Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σασα Σταμάτη στο T Live για συνάντηση με Γαρδέλη: “Είναι συνειδητοποιημένος πού έχει πάει – Ήταν πάρα πολύ καλά”

Μέσα από το ρεπορτάζ της στην εφημερίδα On Time, αποκάλυψε ότι ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο Δαφνί, επειδή ζήτησε βοήθεια για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε

Η Σάσα Σταμάτη ήταν η δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα της νοσηλείας του Σταμάτη Γαρδέλη στη ψυχιατρική κλινική. Μέσα από το ρεπορτάζ της στην εφημερίδα On Time, αποκάλυψε ότι ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο Δαφνί, επειδή ζήτησε βοήθεια για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε.

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live για την κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη, γνωστοποιώντας και τη συνάντησή τους στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος.

«Έφτασαν οι φωτογραφίες στα χέρια μας. Μου ανέθεσε το θέμα η διευθύντριά μου. Πήρα τον Αλκίνοο Μπουνιά ο οποίος είχε συναντήσει τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο. Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Γαρδέλη και μιλήσαμε. Έμαθα τι ώρα είναι το επισκεπτήριο και πήγα στο Δαφνί. Μπένοντας στο προαύλιο του Δαφνίου, είδα έναν κύριο και τον ρώτησα από που θα πάω για την Α ψυχιατρική κλινική και εκείνος γύρισε και ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης με ένα back pack στην πλάτη. Ο Σταμάτης ήταν αξιοπρεπέστατος, συνειδητοποιημένος, που έχει πάει, αποφασισμένος να αντιμετωπήσει το Θηρίο, αυτό το τέρας που υπάρχει μέσα του αυτή την στιγμή. “Και μου λεέι Σάσα είμαι πολύ καλά, μπήκα εδώ και σώθηκα, δεν με νοιάζει τι θα που, α ο Γαρδέλης μπήκε στο Δαφνί”.

Θέλω να πω επίσης, ότι ο πατέρας μου νοσηλευόταν εκεί, με μανιοκατάθλιψη στο Δαφνί. Οι άνθρωποι εκεί πέρα που δουλεύουν, το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι πρώτης κατηγορίας, το έχω δει από κοντά, με τα ίδια μου τα μάτια. Το θέμα είναι ότι τον πατέρα μου εδώ, αλλά ο Σταμα΄της χτύπησε μόνος του την πόρτα, αυτό θέλει πολλά  κότσια, είναι μεγάλη μαγκιά».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου