Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Alpha: Το προξενιό της Ιουλίας – Δημήτρης Γεωργιάδης “Ο Ατζαλίνας είναι δικηγόρος νέας γενιάς”

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 22:40

Ο Δημήτρης Γεωργιάδης, ο τηλεοπτικός δικηγόρος Δημητρός Ατζαλίνας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!» για το ρόλο του, την πορεία του και τη ζωή του στη Ρωσία.

«Το προξενιό της Ιουλίας» για μένα είναι ένα βήμα που δεν περίμενα ότι θα το κάνω ποτέ. Μπήκα σε αυτό το ταξίδι του Δημητρού Ατζαλίνα, εγώ τον ονομάζω δικηγόρο νέας γενιάς για αυτή την εποχή. Δηλαδή είναι ένας δικηγόρος που έρχεται από την Αθήνα σε αυτή την επαρχία, με νέα μυαλά», θα πει ο Δημήτρης για το ρόλο του.

Μίλησε για την Κέρκυρα όπου γεννήθηκε και πέρασε όλα τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας που αναγκάστηκε να κάνει κι άλλες δουλειές, καθώς περίμενε να γεννηθούν τα δυο παιδιά του, «ήμουν στο «Ο φονεύς του αδερφού μου», ζήτησα από τον κ. Μανουσάκη να με πάρει στην παραγωγή. Ήμουν βοηθός παραγωγής από αυτούς που κουβαλάνε φώτα κλπ, οπότε το ‘Δημήτρης Γεωργιάδης ηθοποιός’ πήγε λίγο στην άκρη, γιατί ερχόντουσαν τα δυο παιδιά μου και αναρωτιόμουν ‘τώρα που πάμε’. Δεν μπορείς να έχεις μόνο μακαρόνια στο σπίτι και να είσαι ευχαριστημένος με αυτό».

Ο Δημήτρης έχει ζήσει στη Ρωσία όπου τον οδήγησε η αγάπη του για τους Ρώσους συγγραφείς. Μίλησε για τις σπουδές του εκεί που κατάφερε να ολοκληρώσει χάρη στην οικονομική βοήθεια των συμφοιτητών του, αλλά και για την εκπομπή που παρουσίασε για 4 σεζόν στο κρατικό κανάλι. «Μια ωραία μέρα λαμβάνω ένα email από μια εταιρεία παραγωγής για μια ταξιδιωτική εκπομπή και κάπως έτσι βρέθηκα σε ένα τζιπ μεσ’ την παγωνιά, ένας Έλληνας στη Ρωσία, και έτσι ονομάστηκε περιφραστικά και η εκπομπή. Αν δεν γινόταν ο πόλεμος μάλλον θα την συνέχιζα». Τέλος αναφέρθηκε στην παράσταση «Αρκουδοράχη» που συμμετέχει.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 22:40.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου