Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Τόνια Σωτηροπούλου για το Milky Way: “Παίρνω τεράστια χαρά που το βλέπω στην τηλεόραση”

Η Τόνια Σωτηροπούλου τόνισε πάντως, ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται, παρά την ασθένεια που περνά, είναι ένα πολύ φωτεινό πλάσμα, μέσα στο χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό

Η Τόνια Σωτηροπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του MEGA «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον άκρως ανατρεπτικό ρόλο στον οποίο θα την απολαύσουμε στο πέμπτο και στο έκτο επεισόδιο της σειράς Milky Way του Βασίλη Κεκάτου.

Οι δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου

«Παίρνω κάθε εβδομάδα τεράστια χαρά που βλέπω τη σειρά κανονικά, όπως και οι τηλεθεατές κάθε Πέμπτη. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για την ηρωίδα που υποδύομαι, τη Νίκη. Τον Βασίλη Κεκάτο δεν τον ενδιαφέρει η πρώτη εικόνα που έχει για τον κάθε ηθοποιό και έτσι σε εμένα ανέθεσε κάτι πολύ ανατρεπτικό, που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στην καριέρα μου» είπε χαρακτηριστικά, η Τόνια Σωτηροπούλου.

Και συνεχίζοντας είπε η Τόνια Σωτηροπούλου: «Με πήγε σε κάτι πολύ κόντρα, με έβαλε στη διαδικασία να δουλέψω πολύ σκληρά για να τα καταφέρω. Η Νίκη που υποδύομαι, είναι θα μπορούσαμε να πούμε, η ωραία του χωριού! Μία γυναίκα που έζησε πολύ αντισυμβατικά για την κλειστή κοινωνία, δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά. Οι κεντρικοί ήρωες του Milky Way, η Μαρία και ο Τζο τη γνωρίζουν σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής της, καθώς είναι καρκινοπαθής στο τελικό στάδιο και υποφέρει από έντονους πόνους».

Η Τόνια Σωτηροπούλου τόνισε πάντως, ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται, παρά την ασθένεια που περνά, είναι ένα πολύ φωτεινό πλάσμα, μέσα στο χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό.

«Μέσα από αυτά που θα πει στη Μαρία, θα δώσει λύσεις και απαντήσεις που το 17χρονο κορίτσι ψάχνει διακαώς».
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ο οποίος ήταν παρών στην ενδιαφέρουσα κουβέντα, τόνισε το εξής: «Η πρωταγωνίστρια του Milky Way συναντά ανθρώπους – σταθμούς, που της δείχνουν τον δρόμο. Αλλοτε με πιο ονειρικό τρόπο όπως συμβαίνει με την Ελένη Φουρέιρα και άλλοτε με πιο γήινο, όπως στην περίπτωση της «Τόνιας Σωτηροπούλου».

Στο τέλος της συζήτησης, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε:

«Ευχαριστούμε πολύ και το MEGA που έγινε το τηλεοπτικό σπίτι αυτής της τόσο ωραίας σειράς!»

Η σειρά Milky Way του Βασίλη Κεκάτου προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23:10.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου