Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Δάκρυσε on air η Κατερίνα Καινούργιου για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: “Ανατρίχιασα! Κλαίμε εμείς για σένα”

Δείτε το απόσπασμα από την “Super Κατερίνα”

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στην “Super Κατερίνα” για την τεράστια επιτυχία στην καλλιτεχνική του πορεία καθώς είναι ο πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο “Barclays Center”

“Η αλήθεια είναι ότι στο Barclays Center ακούγεται πρώτη φορά ελληνική μουσική. Όταν καταλάβαμε ότι η ελληνική μουσική είναι τόσο όμορφη σε αυτόν τον χώρο, το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά, φωναχτά, χορευτικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω τόσο φανταστική ήταν η στιγμή που μπορέσαμε κι ακούσαμε τραγούδια που έχουν ελληνικά, μπουζούκι και νησιώτικα” είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

“Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να τραβήξεις έστω και 5 λεπτά τη συναυλία. Την επόμενη ημέρα το πρωί πρέπει να κάνουν προπόνηση οι μπασκεμπολίστες. Πρέπει το προσωπικό να μαζέψει ό,τι στήσαμε εμείς. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ταξιδέψω την ελληνική μουσική στον κόσμο. Δεν νιώθω ότι υπάρχει κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική” συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

 

“Είμαι τόσο περήφανη για σένα”

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον τραγουδιστή:

“Ρε Κωνσταντίνε συγκινούμαι τόσο πολύ. Έχεις δουλέψει τόσο πολύ. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Οι εξαίρετοι γονείς σου έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Σου αξίζει η κορυφή αγόρι μου, την οποία έχεις ήδη κατακτήσει”.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με τα όσα έγιναν στη συγκεκριμένη συναυλία και με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια δήλωσε:

“Έχω συγκινηθεί. Ένα χειροκρότημα για τον Κωνσταντίνο. Κλαίμε εμείς για σένα. Τι βιώνεις; Μπράβο!”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου