Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιώργος Λιάγκας: “Λάθος να αναφερόμαστε στα δυναμικά νούμερα για μια εκπομπή”

Πως σχολίασε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τα νούμερα του “Ενώπιος Ενωπίω”;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Ο Γιώργος Λιάγκας, την  Παρασκευή το πρωί στο “Πρωινό”, σχολίασε τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε το “Ενώπιος Ενωπίω” χθες το βράδυ που ήταν καλεσμένος ο Στέφανος Κασσελάκης.

“Είναι μία συνέντευξη που έκανε πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και σημείωσε 22%. Προσέξτε τώρα, υπάρχει μία πολύ μεγάλη πλάνη και δώστε μου την ευκαιρία να την πω. Είναι μεγάλο λάθος όταν θέλουμε να μιλήσουμε για την αποτυχία ή την επιτυχία μίας εκπομπής να αναφερόμαστε στα νεανικά νούμερα, στα δυναμικά νούμερα. Μου δίνεται η ευκαιρία βάσει αυτής της συνέντευξης. Τον Κασσελάκη, που είναι πρόεδρος κόμματος, ξυπνά σήμερα και θέλει να δει τι απήχηση είχε η εκπομπή του. Ποιοι τον ψηφίζουν δηλαδή. Δυναμικά ποιοι τον είδαν και δυναμικά μπορεί να γίνουν ψηφοφόροι του. Τον ενδιαφέρει πραγματικά το δυναμικό σύνολο;” είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

“Τον ενδιαφέρει πόσα μάτια τον είδανε. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια στις μετρήσεις. Πόσα μάτια σε βλέπουν καθημερινά. Όλα τα άλλα θεμιτά, είναι καλό για το κανάλι να έχει μία εκπομπή τεράστιας διείσδυσης στα περιβόητα δυναμικά κοινά, αφού τους διαφημιστές τους ενδιαφέρουν πολύ τα κοινά αυτά, όμως αυτόν που κάνει και αυτόν που συμμετέχει και το λέω χρόνια, τον ενδιαφέρει με απλά μαθηματικά πόσοι σε είδαν χθες το βράδυ. Χθες το βράδυ τον κ. Κασσελάκη τον είδαν πάρα πολλοί γιατί έκανε 22% και 16% στο δυναμικό. Δεν έχει σημασία. Το σύνολο τους ενδιαφέρει γιατί σημείωσε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης και νομίζω από τα μεγαλύτερα που έχει κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του. Τον είδαν κοντά στα 2 εκατομμύρια” κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου