Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Ο ΣΚΑΪ ‘άδειασε’ τον Λάμπρο Κωνσταντάρα”

Δείτε το σχετικό βίντεο από το “Happy Day”

Το πρωί της Πέμπτης, στο “Happy Day” σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχετικά με την εκπομπή “Break“.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως δεν κρατάει κανένα παράπονο που τελικά επιλέχθηκε η Βάσω Λασκαράκη για την παρουσίαση του συγκεκριμένου project, ενώ δήλωσε πως η φιλοξενία της ηθοποιού στην εκπομπή ήταν εξαιρετική.

 

“Μη δίνουμε δύναμη στους ανθρώπους που δεν έχουν”

“Δεν νομίζω ότι έγιναν έτσι τα πράγματα. Είσαι η Βάσω Λασκαράκη, που επί χρόνια σου προτείνουν πράγματα. Εννοείται ότι θέλεις να κάνεις κάτι μόνη σου. Δεν νομίζω ότι μπήκε στη λογική: δεν μου αρέσει ο ένας, δεν μου αρέσει ο άλλος” είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Το ότι εγώ μπορεί να θέλω να κάνω μία εκπομπή μόνη μου δεν σημαίνει ότι δεν σε συμπαθώ. Το ότι το κανάλι αρχικά πρότεινε τον Λάμπρο και τελικά πήρε τη Βάσω, εκεί είναι το πρόβλημα” τονίζει η παρουσιάστρια του ALPHA.

“Δεν νομίζω ότι ο Λάμπρος έχει τόσο μεγάλη καρδιά που να έγιναν όλα αυτά και παρ’ όλα αυτά να κάνει κολλητή παρέα με τη Βάσω. Μη δίνουμε δύναμη στους ανθρώπους που δεν έχουν. Το ότι το κανάλι μπορεί να άδειασε κάποιον με τον οποίο συζητούσε – εν προκειμένω τον Λάμπρο – είναι πρόβλημα του καναλιού και του ίδιου του Λάμπρου” συνέχισε στο σχόλιό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου