Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σοκάρει η Ελένη Τσολάκη: “Με απείλησε, νιώθεις ότι βιάζεσαι εκείνη τη στιγμή”

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια με αφορμή την ληστεία του φαρμακείου του Σπύρου Μαρτίκα

Την Τρίτη το πρωί, στο “Πρωινό Σουσου” μίλησαν για την ληστεία που συνέβη στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι.

Ο γνωστός φαρμακοποιός μίλησε τηλεφωνικά στον αέρα του ΟΡΕΝ, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε η υπάλληλος του καταστήματός του, οι οποίες καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας.

Αμέσως μετά τη συνομιλία μαζί του, η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε σε μία αντίστοιχη προσωπική της εμπειρία, όταν ήταν πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων, πριν ξεκινήσει την καριέρα της στην τηλεόραση.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: “Δουλεύω 17 χρόνια χωρίς να έχω βγάλει σχολή δημοσιογραφίας, σε κάποιους δεν αρέσει”

 

“Τα χάνω και κάνω κάποιες σπασμωδικές κινήσεις”

“Το ‘χω πάθει 16 χρονών, όταν κρατούσα κάποια μεσημέρια τα καλοκαίρια ένα μαγαζί με ρούχα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη μανούλα μου. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Ήταν Αύγουστος, η πόλη ήταν άδεια, δεν υπήρχε κόσμος” ξεκίνησε να περιγράφει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

“Ήμουν στο πίσω μέρος του καταστήματος και διάβαζα ένα βιβλίο, γιατί δεν υπήρχε κόσμος στο μαγαζί εκείνη την ώρα. Μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού ήταν το ταμείο, εκεί είχα αφημένο και το κινητό μου” συνεχίζει η Ελένη Τσολάκη.

“Κάποια στιγμή αισθάνομαι την παρουσία κάποιου, σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω έναν άνθρωπο από πάνω μου ακριβώς, ο οποίος με κοιτάζει και με απειλεί: δώσε μου τα χρήματα” αφηγείται στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη και σοκάρει.

“Εγώ σαστίζω, δεν ξέρω τι να κάνω, τα χάνω και κάνω κάποιες σπασμωδικές κινήσεις. Αυτός πήρε το κινητό μου, δεν πήρε τα χρήματα από το ταμείο κι έφυγε. Για πολύ καιρό μετά δεν μπορούσα να ξανακρατήσω μόνη μου το μαγαζί, νιώθεις ότι βιάζεσαι εκείνη την ώρα” καταλήγει στις περιγραφές της η Ελένη Τσολάκη.

Τη δική της αντίστοιχη περιπέτεια αφηγήθηκε νωρίτερα στον αέρα της εκπομπής και η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου