Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κατερίνα Παναγοπούλου: “Λύγισε” στην ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη για την Ομπρέλα

Πως συνδύασε ο δημοσιογράφος τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την κακοκαιρία και πως αντέδρασε η Κατερίνα Παναγοπούλου;

Στο γνώριμο της ραντεβού με τους τηλεθεατές του MEGA βρέθηκε πιστή η Κατερίνα Παναγοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Για μια ακόμα φορά, βέβαια, ο Γιάννης Πρετεντέρης βρέθηκε στο πλευρό της ως κεντρικός σχολιαστής των MEGA Γεγονότων.

Πρώτο θέμα του δελτίου δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τις αποχωρίσεις μελών, όπως αυτές του Νίκου Βούτση και του Πάνου Σκουρλέτη και την διάθεση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη για δημοψήφισμα σχετικά με τις διαγραφές τεσσάρων στελεχών.

Έτσι, όταν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού Κατερίνα Παναγοπούλου,  έδωσε τον λόγο στον Σωτήρη Μπολάκη για όλο το νέο ρεπορτάζ γύρω από την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Γιάννης Πρετεντέρης έμελλε να προσφέρει μια ατάκα που «λύγισε» στα γέλια την Κατερίνα Παναγοπούλου.

 

Ο διάλογος τους

«Δύο μέρες συζητάμε για την αποχώρηση της Ομπρέλας, Σωτήρη, ετά την κεντρική επιτροπή. Γιατί λένε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι κλιμάκωσε με τέτοιο τρόπο ο κ. Κασσελάκης;».

«Είχαμε και καταιγίδα σήμερα! Να φύγει η Ομπρέλα, όταν βρέχει, είναι τρομερό» υπογράμμισε ο έμπειρος δημοσιογράφος με την άνκοργουμαν να αποκρίνεται, με χαμόγελο, πως «θα φύγει αύριο».

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως λίγα λεπτά αργότερα και ολοκληρώνοντας την συζήτηση γύρω από τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Πρετεντέρης επανήλθε και η Κατερίνα Παναγοπούλου, έδειξε εκ νέου άριστα αντανακλαστικά στο πινγκ πονγκ ατάκας.

Κ.Π.: Ες αύριον τα σπουδαία, λοιπόν.

Γ.Π.: Αφού κλείσει πρώτα η Ομπρέλα, για να περάσει και την πόρτα!

Κ.Π.: Τελειώνει και η βροχή, θα κλείσει, νομίζω για να ευχαριστήσουμε και τον Σωτήρη Μπολάκη και να αλλάξουμε σελίδα

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου