Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“The Break”: Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην παρέα της Βάσως Λασκαράκη

Κάθε Κυριακή στις 15.10 στον ΣΚΑΪ

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ

Η εκπομπή «The Break», με τη Βάσω Λασκαράκη, έρχεται και αυτή την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 15.10, στον ΣΚΑΪ, με ωραίες συζητήσεις, πρωτότυπες στήλες, celebrities της εγχώριας και της διεθνούς showbiz, κοσμικά event και δημοσιογραφικά αφιερώματα.

H Έλενα Τοπαλίδου μιλά στη Βάσω για τον επικείμενο γάμο της με τον Νίκο Κουρή, μετά από 18 χρόνια συμβίωσης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η απώλεια του πατέρα της άλλαξε τη ζωή της και τη σχέση με τον σύντροφό της.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας περνά την Κυριακή του με τη Βάσω και συζητούν για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, όσα έχει πει στον αέρα κι έχει μετανιώσει και την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι ο άνθρωπος πίσω από αμέτρητα σπουδαία τραγούδια. Γιατί ξεχωρίζει το «Αυτή η νύχτα μένει» και ποια συμβουλή της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν θα ξεχάσει ποτέ;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξηγεί πως το υπερβολικό photoshop που της έκαναν κάποτε σε μια φωτογράφιση, την έκανε να αναρωτηθεί «Τόσο χάλια είμαι;».

Οι Έλληνες celebrities θυμούνται το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχουν περάσει με τα λιγότερα χρήματα και η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει κολοκυθόσουπα με σπιτικά κρουτόν.

Αυτή η εκπομπή δεν θα θέλεις να πάει σε break!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου