Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Χάρις Αλεξίου παρουσιάστρια σε εκπομπή στην ΕΡΤ

Δείτε το ρεπορτάζ που αφορά στο νέο ρόλο της Χάρις Αλεξίου στην κρατική τηλεόραση

Η Χάρις Αλεξίου μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποσυρθεί από το τραγούδι, ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας από άλλα πόστα, μαγεύοντας και με άλλους τρόπους εκτός από τη φωνή της.

Την είδαμε στο θεατρικό σανίδι, ενώ πιο πρόσφατα δέχτηκε εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία της στο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

 

Δείτε επίσης: Χάρις Αλεξίου: Ήμουν στο “Χτυποκάρδια στο θρανίο” με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

 

Και στον δεύτερο κύκλο του “Maestro”

Ως γνωστόν, θα είναι και στο δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα και θα προβληθεί κατά πάσα πιθανότητα τον επόμενο Μάιο από το Mega.

Κι ενώ το «Maestro» συνεχίζει τα γυρίσματά του, η εμβληματική τραγουδίστρια αναλαμβάνει και το ρόλο της παρουσιάστριας σε νέα εκπομπή της ΕΡΤ.

 

Η νέα μουσική εκπομπή που αναλαμβάνει 

Θα παρουσιάσει τη μουσική εκπομπή «Το χρονικό της ελληνικής δισκογραφίας», το οποίο θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2024.

Συγκεκριμένα, η Χάρις Αλεξίου θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ1 μια σειρά που αποτελείται από 12 συνολικά εκπομπές. Πρόκειται για μια μουσική εκπομπή, που θα μοιάζει περισσότερο με ντοκιμαντέρ.

Αφορά τη ζωή και το έργο σημαντικών καλλιτεχνών και θα εστιάζει σε ιστορίες τους που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά μέχρι τώρα.

Η εκπομπή -και η θεματική της- είχε παρουσιαστεί στην επιτροπή της ΕΡΤ πριν από περίπου ένα χρόνο και πήρε τελικά την πολυπόθητη έγκριση για να ενταχθεί στο πρόγραμμα στις αρχές του νέου έτους. Αυτό σημαίνει πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 6/11/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου