Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ενοχλημένη η Ελένη Τσολάκη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Με έκανε να νιώσω άβολα”

Τι ενόχλησε την Ελένη Τσολάκη;

ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ

Η Ελένη Τσολάκη, το πρωί της Τρίτης, εξέφρασε την δυσαρέσκειά της με το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης του OPEN.

Η Ελένη Τσολάκη, με αφορμή την παρατήρηση που έκανε ο δημοσιογράφος για τις επιδόσεις της πρεμιέρας του “Break” είπε:

“Και το Break πήγε καλά. Είχε πρεμιέρα, πήγε πολύ καλά. Δεν πήγε; 7% έκανε. Άσχημο είναι για καινούρια εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία; Μην τρελαθούμε κιόλας. Στο Open κάνουν εκπομπές με 2% με το ζόρι” είχε αναφέρει μέσα από το “Fay’s Time” ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ήταν η φράση που πυροδότησε την αντίδραση της παρουσιάστριας του ΟΡΕΝ.

 

Δείτε επίσης: Ζητείται αρχισυντάκτης για το “Πρωινό Σουσου”

 

“Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυστυχώς και στη ζωή του κόσμου. Κι εμείς τα παίζουμε εδώ, όλοι τα προβάλλουμε και συζητάμε για αυτά. Είναι όντως ένας κοινός λόγος για το πώς έχει πάει η δουλειά μας” ξεκίνησε η Ελένη Τσολάκη την τοποθέτησή της.

“Αυτό που με έκανε να αισθανθώ λίγο άβολα – αν και ξέρω την πρόθεση του Λάμπρου και έτσι θα το προσεγγίσω – μου κλώτσησε το γεγονός ότι πέρσι ήταν σε αυτόν τον σταθμό” επισήμανε αμέσως μετά.

“Ό,τι και να συμβαίνει, όποια κι αν είναι η άποψή σου και να θέλεις να ανυψώσεις το προϊόν του δικού σου σταθμού, δεν το κάνεις συγκριτικά με έναν σταθμό που μέχρι πέρσι ήσουν εδώ. Εγώ δεν γνωρίζω ότι έφυγε με πικρία, ήταν απόφασή του να κάνει ένα άλλο βήμα διαφορετικό” συνεχίζει η Ελένη Τσολάκη.

 

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας για Βάσω Λασκαράκη: “Το Break πήγε πολύ καλά, δεν πήγε;”

 

“Είναι κάτι που το γνώριζα καιρό πριν και προς τιμήν του, γι’ αυτό και δεν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις μας. Από την άλλη, γιατί να το αναφέρεις αυτό; Το 7% δεν γίνεται 14% λέγοντας αυτό. Δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική η τοποθέτησή του” επισημαίνει η Ελένη Τσολάκη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου