Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Αλέξης Παππάς: “Έχω κάνει έναν πιλότο για εκπομπή, περιμένω απαντήσεις”

Τι απαντά για τις γυμνές φωτογραφίες που λαμβάνει στα social media;

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Αλέξης Παππάς. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που του γίνονται, την εμπειρία του από το Survivor.

Όσα είπε ο Αλέξης Παππάς

«Κάναμε διάφορες συζητήσεις με το ΟΡΕΝ αλλά συγκυριακά δεν προέκυψε κάτι. Έχω κάνει έναν πιλότο για ένα οδοιπορικό, το έχω παρουσιάσει σε κάποια κανάλια και περιμένω απαντήσεις», αποκαλύπτει ο Αλέξης Παππάς.

«Κρατάω επαφές από το Survivor με τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δεν κρατάω κάτι κακό από το παρελθόν. Στην πραγματικότητα, κανένα από τους παίκτες του Survivor θα ερχόταν σε διαπληκτισμό στην καθημερινότητά του για μια κουταλιά φαγητό», παραδέχεται ο ηθοποιός.

«Ζούσα 10 χρόνια στο εξωτερικό. Γύρισα πίσω και είχα στο μυαλό μου ότι είχα κουραστεί να είναι ο καλύτερός μου φίλος μία βαλίτσα», επισημαίνει ο Αλέξης Παππάς.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αλέξης Παππάς ρωτήθηκε και για το φλερτ ή τις γυμνές φωτογραφίες που μπορεί να δέχεται μέσα από τα social media. Ο ίδιος απαντά: «Στέλνουν διάφοροι αλλά δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω ότι, από ένα σημείο και μετά, είναι χάσιμο χρόνου. Δεν ξέρω εάν μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου