Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μέγκι Ντρίο: “Δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, ξέρει εκείνη…”

Η Μέγκι Ντριο δεν δίστασε να σχολιάσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Στο “Mega Καλημέρα” έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο και μεταξύ άλλων σχολίασε τηλεοπτικά πρόσωπα, ενώ αναφέρθηκε και στην Εύη Ιωαννίδου.

“Έχω νιώσει αδικία από σχόλια που έχω ακούσει. Θα παρακαλούσα τους πανελίστες να διαβάζουν τι έχω κάνει και μετά να σχολιάζουν” είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο είπε στη συνέχεια:

“Δεν μου αρέσει η Φαίη Σκορδά από τότε που άλλαξε κανάλι. Η Ηλιάνα Παπαγεώργιου δεν μπορεί να είναι κεντρική παρουσιάστρια, δεν το έχει. Το Shopping Star είναι ό,τι χειρότερο έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έχουν δώσει παραπάνω ευκαιρίες στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν τις άξιζε. Το My Style Rocks είναι πολύ πετυχημένο χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πολύ καλή, είναι μία τηλεπερσόνα. Εύχομαι η Βίκυ Καγιά να μην γυρίσει στην τηλεόραση, δεν το έχει ανάγκη. Μου αρέσει ο Γιώργος Λιάγκας, τα λέει ωραία. Όλα γίνονται για τα νούμερα, έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή την θέση”.

 

Δείτε επίσης: Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα και σνομπ»

 

Για το GNTM και την Εύη Ιωαννίδου, η Μέγκι Ντρίο απάντησε:

“Αν γίνει το GNTM All Star θα πήγαινα, αν δεν με καλέσουν θα είναι τραγικό. Δεν Θέλω να βλέπω μπροστά μου την Εύη Ιωαννίδου, ήταν η αιτία που έφυγα από το GNTM. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την Εύη Ιωαννίδου, δεν μιλάμε καθόλου και δεν πρόκειται”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου