Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Breakfast @ Star”: “Έχουν εκσφενδονιστεί τραπέζια, καρέκλες, τασάκια στα κεφάλια ανθρώπων”

Δείτε το απόσπασμα από το “Breakfast @ Star”

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ

Στο “Breakfast @ Star” συζήτησαν τα όσα είπε η Νάνσυ Παραδεισανού στην κάμερα της εκπομπής, η οποία τόνισε πως, εάν είχε μεγαλύτερη σταθερότητα στη δουλειά, θα ονομάτιζε κι εκείνη πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν τα “κακά” παιδιά της τηλεόρασης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να το κάνει στο μέλλον.

“Το νομικό πλαίσιο είναι ο λόγος σου εναντίον του άλλου. Αν δεν έχεις απτά, χειροπιαστά παραδείγματα, δεν μπορείς απλά να εκσφενδονίζεις κατηγορίες” ανέφερε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου επί του θέματος.

“Όταν δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι, δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι αυτόν δεν τον χωνεύω, γιατί απλά δεν τον χωνεύω” τονίζει η δημοσιογράφος.

 

Δείτε επίσης: “Μουδιασμένοι” η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου: “Διανύουμε πολύ δύσκολες μέρες”

 

“Αυτό το έχουμε σκεφτεί όλοι, ότι δεν είμαστε αρκετά δυνατοί. Μπράβο στη Νάνσυ, το τοποθετεί ακριβώς όπως είναι” παρατηρεί από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

“Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Άλλος από δω μπαίνει από δω βγαίνει, άλλος τα παίρνει πιο βαριά” σχολιάζει η Μαίρη Αργυριάδου.

“Έχουμε ακούσει να εκσφενδονίζονται αντικείμενα στα κεφάλια ανθρώπων. Καρέκλες, τασάκια, τραπέζια, βρισίδια. Κι εγώ έχω ζήσει τέτοιες άσχημες συμπεριφορές. Κάθε άνθρωπος σε τι μπορεί να ανταπεξέλθει είναι διαφορετικός. Αυτό δεν ελαφραίνει την πράξη του κακοποιητή, είναι κατάπτυστο αυτό ως συμπεριφορά” επισημαίνει σε άλλο σημείο η Μαίρη Αργυριάδου.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου