Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μαρκουλάκης: “Ο Γιατρός είναι ο πιο ενδιαφέρον ρόλος που έχω κάνει στην τηλεόραση”

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είναι μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα».

«Ο Γιατρός», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, η καθηλωτική σειρά του Alpha, κάνει πρεμιέρα μεθαύριο Κυριακή, στις 22:40.

«Ο Γιατρός», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, η καθηλωτική σειρά του Alpha, κάνει πρεμιέρα μεθαύριο Κυριακή, στις 22:40. Οι ηθοποιοί της σειράς, που είναι εμπνευσμένη από μία αληθινή ιστορία, μιλούν στην κάμερα του «Happy Day».

«Είναι μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα» λέει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο, το Γιατρό, Αντρέα Βρεττό. «Υποδύομαι έναν σούπερ ντούπερ γιατρό, ο καλύτερος γιατρός στο είδος του στις διαγνώσεις, ο οποίος, ταυτόχρονα είναι αρκετά ψυχρός και αλαζονικός, κρατώντας μία απόσταση από τους ασθενείς του». Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας από τον πατέρα ενός ασθενούς, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας ξυπνάει στο χειρουργείο ζωντανός αλλά έχοντας χάσει από τη μνήμη του τα τελευταία 12 χρόνια.

«Μετά τον πυροβολισμό θα αρχίσει να ανακαλύπτει το παρελθόν του, και μαθαίνουμε κι εμείς μαζί με εκείνον τι έχει συμβεί στο παρελθόν του και τον οδήγησε να γίνει εκείνο το πρόσωπο που ήταν όταν πυροβολήθηκε. Δεν θα ήθελε ποτέ να γυρίσει σε αυτού του είδους τον χαρακτήρα που ήταν», συμπληρώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο Γιατρός, έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. «Από το 2019, τη χρονιά που εκτυλίσσεται η σειρά, γυρνάει στο 2007, τη χρονιά που θυμάται ότι είναι η προηγούμενη ζωή του. Οπότε έχουμε 2 γυναίκες, η μία εκ των οποίων είναι πρώην σύζυγός του, με την οποία έχουν χωρίσει, και μία άλλη που ήταν ο κρυφός του έρωτας και την οποία πλέον δεν αναγνωρίζει» εξηγεί και προσθέτει: «Είναι ο πιο ενδιαφέρον ρόλος που έχω κάνει στην τηλεόραση».

Ο γιατρός για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη είναι το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει, πριν στραφεί στην υποκριτική. «Στο σχολείο, πριν αποφασίσω να γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω γιατρός. Όχι μόνο δεν έγινα γιατρός αλλά έχω μια τάση λιποθυμίας όταν βλέπω το αίμα των άλλων». Ερμηνεύοντας τον Γιατρό στη σειρά «ένα από τα δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνω ως ηθοποιός ήταν να μπορέσω να είμαι πειστικός σε όλες τις απίστευτες ιατρικές ορολογίες. Μπαίνω και μαθαίνω τι είναι το κάθε τι».

Η Δήμητρα Σιγάλα, υποδύεται την Άννα Γρηγοριάδη, την πρώην σύζυγο του Γιατρού και διευθύντρια του νοσοκομείου. «Είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος, έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι μια γυναίκα που έχει περάσει πολλά στο παρελθόν. Ο Αντρέας θυμάται τις ευτυχισμένες μας στιγμές κι αυτό φέρνει τεράστιες δυσκολίες στην τωρινή ζωή της Άννας, γιατί εκείνη έχει προχωρήσει μοπροστά». Η Βασιλική Τρουφάκου είναι η Σοφία Αλεξανδρή «η σύντροφός του Γιατρού. Είναι ο μέντοράς της, ο βασικός της συνεργάτης, αυτός ο οποίος την έκανε τη γιατρό που είναι. Μετά τον πυροβολισμό του Αντρέα, χάνει και το σύντροφό της και τον μέντορά της. Ο άνθρωπος είναι ο ίδιος, αλλά έχει γυρίσει με άλλη πραγματικότητα και ο ίδιος είναι στο μηδέν» οπότε η Σοφία «βιώνει την απώλειά του». Ο Θάνος Λέκκας, ο Μιχάλης Καραγιάννης, είναι γιατρός παθολόγος. Έκανε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο, πριν ακόμα ο Ανδρέας γίνει διευθυντής. «Είναι πολύ ερωτευμένος με τη Σοφία αλλά δεν της το αποκαλύπτει. Ήξερε τη σχέση της με τον Αντρέα αλλά όχι ότι είχανε δεσμό».

Ο Παναγιώτης Εξαρχέας και η Τζωρτζίνα Λιώση, υποδύονται τους Δημήτρη Αποστόλου και Δανάη Βασιλειάδη, αντίστοιχα, κι είναι από τους νεότερους εκπαιδευόμενους γιατρούς του νοσοκομείου. «Είμαστε καινούργιοι. Πετύχαμε τον Γιατρό λίγο πριν το συμβάν. Με συμφέρει να βρει τη μνήμη του» λέει ο Π.Εξαρχέας. «Ο λόγος που επιλέγει η Δανάη να είναι στην παθολογική είναι ο Γιατρός. Γνωρίζει πολύ λίγα από το παρελθόν του» αναφέρει η Τζωρτζίνα Λιώση. Ο Αλέξανδρος Κωχ, ο Απόστολος Ιωάννου, είναι «ο διευθυντής της νευροψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου, συμφοιτητής και ο καλύτερος φίλος του Ανδρέα. Είναι ο νευροψυχίατρος που αναλαμβάνει τη θεραπεία του μετά την επίθεση».

Ο Γιατρός – Πρεμιέρα την Κυριακή στις 22:40 στον Alpha

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου