Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νίκος Γκέλια: Το βράδυ είχα γύρισμα στο “Ναυάγιο” και το πρωί κήδεψα τον φίλο μου

Ο Νίκος Γκέλια μίλησε για την ταύτιση με τον ρόλο του στο “Ναυάγιο”

Ο Νίκος Γκέλια μίλησε στη εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά “Ναυάγιο“, εξομολογήθηκε πως έχασε έναν παιδικό του φίλο την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς.

“Φτάσατε υποκριτικά σε σημείο ταύτισης με τον ήρωα;” ήταν η ερώτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία οδήγησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

“Θα δούμε πολύ θάνατο. Όταν ο οποιοσδήποτε από εμάς έχει βιώσει μια απώλεια στη ζωή του, ε, ναι…” είπε διστακτικά ο Νίκος Γκέλια και στη συνέχεια αποκάλυψε:

“Θα πω ένα πολύ χαρακτηριστικό γεγονός, το οποίο έγινε… Ο Βασίλης, ο ρόλος που υποδύομαι, έρχεται αντιμέτωπος με έναν πολύ ισχυρό θάνατο μπροστά του στο ναυάγιο. Την ίδια ακριβώς μέρα που είχα το γύρισμα -το βράδυ είχα το γύρισμα-, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο. Έφυγε ξαφνικά από το πουθενά, έπαθε έμφραγμα στο σπίτι του την ώρα που άκουγε μουσική. 32 χρονών σαν εμένα”.

 

Δείτε επίσης: «Το Ναυάγιο» κάνει πρεμιέρα στο MEGA με διπλό επεισόδιο

 

“Όταν συνέβη αυτό και έπρεπε να κάνω το βράδυ αυτή τη σκηνή, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Τα συναισθήματα μπλέκονται λίγο. Δεν ξέρω αν στη συγκεκριμένη σκηνή είμαι ο Νίκος ο οποίος έκλαιγε ή ο Βασίλης” είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκέλια.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου