Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κώστας Τσουρός: Πρεμιέρα για τη μεσημεριανή του εκπομπή στο MEGA – «Τώρα ήρθε η δική μου ώρα»

“Έχω τρακ, γιατί δεν έχω συνηθίσει να λέω εγώ την πρώτη καλησπέρα ή καλημέρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Την πρώτη του εκπομπή ως κεντρικός παρουσιαστής «άνοιξε» το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 ο Κώστας Τσουρός. Ο γνωστός δημοσιογράφος υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στο MEGA και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», παρέα με τη Νόνη Δούνια, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Δέσποινα Τσόκου και τον Πάνο Κατσαρίδη.



«Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα. Καταλαβαίνετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ συγκινημένος. Έχω άγχος, έχω τρακ, γιατί δεν έχω συνηθίσει να λέω εγώ την πρώτη καλησπέρα ή καλημέρα σε όποια ζώνη ήμουν τόσο καιρό», είπε αρχικά βγαίνοντας στον αέρα ο Κώστας Τσουρός.

«Είχα πάντα δίπλα μου μία κυρία να λέει την πρώτη καλημέρα ή καλησπέρα και ήμουν εγώ δίπλα. Τώρα ήρθε η ώρα η δική μου, να σας πω εγώ την πρώτη καλησπέρα. Θα κάνουμε παρέα εδώ στο MEGA κάθε Σαββατοκύριακο», συνέχισε ο παρουσιαστής.

«Συνήθως στις πρεμιέρες λένε πολλά. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι δεν μου αρέσει αυτό. Σε αυτή την εκπομπή δεν θα ακούσετε σάλτσες, θα ακούσετε αυτά που πρέπει να ακούσετε. Έχουμε πρεμιέρα, ελπίζω ότι θα έχουμε μία πολύ ωραία χρονιά και ότι θα απολαύσετε αυτό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς με πολλή αγάπη. Εμείς εδώ δουλεύουμε για εσάς και όχι για εμάς», τόνισε αμέσως μετά ο Κώστας Τσουρός και υποδέχθηκε τους συνεργάτες της νέας του εκπομπής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου