Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Ακόμα δεν είδες τίποτα!»: Πρεμιέρα για τον Κώστα Τσουρό

Στις 13:40 στο MEGΑ

ΤΣΟΥΡΟΣ ΔΟΥΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ MEGA

Ο Κώστας Τσουρός έρχεται αύριο, 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο MEGA για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment.

Πρώτη καλεσμένη του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», αυτό το Σάββατο, η ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη που χαρίζει την ξεχωριστή της φωνή στο τραγούδι της νέας δραματική σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο», σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική του Νίκου Τερζή.

 

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός στη Μενεγάκη: «Θα είμαι ευπρεπής αλλά…»

 

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Γ’ Κύκλου της «Γης της Ελιάς», στον καναπέ του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» θα βρεθεί ο πάντοτε γοητευτικός, Νίκος Γαλανός.

Με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και το καυστικό σχόλιο που τον διακρίνει, ο Κώστας Τσουρός μάς παρουσιάζει μια νέα εκπομπή, με επίκεντρο την ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία στην ιδανική δοσολογία.

Μαζί με τον Κώστα Τσουρό, η Νόνη Δούνια και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης. Τα Σαββατοκύριακα στο MEGA γίνονται πιο ενδιαφέροντα και… «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου