Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το «Shopping Star»: «Ελπίζω να είστε καλοί μαζί μου»

«Η συνεργασία μας με τον Βαγγέλη (Χαρισόπουλο) είναι καταπληκτική»

Πλησιάζει η πρεμιέρα του «Shopping Star» κι έτσι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες λίγες μέρες πριν το γεγονός.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είπε στην κάμερα του «Breakfast @ Star»:

«Ανυπομονούμε να τα δείτε όλα. Έχει χάρη, τσαχπινιά, πολλή πλάκα αλλά και πολλά tips μόδας. Στην πρεμιέρα θα δείτε εμένα για πρώτη φορά, ελπίζω να είστε καλοί μαζί μου», αναφέρει αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η συνεργασία μας με τον Βαγγέλη (Χαρισόπουλο) είναι καταπληκτική. Βέβαια, δεν βλεπόμαστε, μιλάμε με μηνύματα και λέμε: τι έκανες σήμερα, τι είπες εκεί. Τον ρωτάω πόσο με τρολλάρει αλλά ακόμα δεν μου δίνει λεπτομέρειες», προσθέτει αμέσως μετά η παρουσιάστρια του «Shopping Star», αποκαλύπτοντας ότι το αγαπημένο της θέμα σχολιασμού στο παιχνίδι είναι τα πεθερικά και οι πρώην.

«Είμαι αντικειμενική με τις βαθμολογίες που βάζω. Αυστηρή δεν έχω λόγο να είμαι, πολύ ελαστική δε μπορώ να είμαι, γιατί είναι διαγωνισμός. Οπότε, είμαι αντικειμενική. Βαθμούς κόβω όταν δεν προλάβει να κάνει κάτι η παίκτρια, οι βαθμοί χάνονται στην εκτέλεση», επισημαίνει αμέσως μετά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, τώρα αρχίζουμε και γνωριζόμαστε. Πολλοί τρελαίνονται για το Shopping Star και μάλιστα πολλοί άντρες. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να είμαστε υγιείς, χαρούμενοι. Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει, χαλαρώστε λιγάκι», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου