Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα από το τίποτα, εγώ ουδέποτε θα εξέφραζα τέτοια γνώμη»

«Νομίζω ότι ο Τριαντάφυλλος έτσι είναι, είναι πάρα πολύ ειλικρινής, αυθόρμητος»

Η κάμερα του «Breakfast @ Star» βρήκε την Φελίσια Τσαλαπάτη, η  οποία μίλησε στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά για τις εξελίξεις γύρω από το στήσιμο της νέας πρωινής εκπομπής στον σταθμό, μετά το τέλος του «Καλοκαίρι Yes», και τα εκατέρωθεν σχόλια για την ενδεχόμενη προσθήκη της Ναταλί Κάκκαβα στην ομάδα.

«Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα από το τίποτα, να μιλήσει ο καθένας για τον εαυτό του. Εγώ ουδέποτε θα εξέφραζα τέτοια γνώμη. Ποια είμαι εγώ που θα μιλήσω για τις αποφάσεις του καναλιού;», είπε αρχικά η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Νομίζω ότι ο Τριαντάφυλλος έτσι είναι, είναι πάρα πολύ ειλικρινής, αυθόρμητος, πολλές φορές μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλες λέξεις από αυτές που θα ‘θελε και να φανεί αλλιώς», επισημαίνει η παρουσιάστρια για τα σχόλια του τραγουδιστή προς το πρόσωπο της Ναταλί Κάκκαβα.

Για το ενδεχόμενο η Ναταλί Κάκκαβα να «εισβάλλει» τελικά στη νέα πρωινή εκπομπή που στήνεται στο ΟΡΕΝ για το Σαββατοκύριακο, η Φελίσια Τσαλαπάτη τόνισε για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι σε θέση να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά. Νομίζω ότι το ξέρεις ότι δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά. Εγώ αυτό που είχα πει από την αρχή είναι ότι μακάρι να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Έχω αγαπήσει όλα τα παιδιά και μακάρι να συνεχίσω μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φελίσια Τσαλαπάτη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου