Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Καλημέρα Ελλάδα»: Μόνος στο πλατό ο Γιώργος Παπαδάκης

«Η Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ, ήταν δική της απόφαση» είπε ο παρουσιαστής

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε πρεμιέρα για την νέα σεζόν, με διαφορετική έναρξη εξαιτίας των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία τις προηγούμενες μέρες σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε μόνος του την πρώτη καλημέρα και λίγο αργότερα συνδέθηκε με την Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία είναι στις πληγείσες περιοχές.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικό το ξεκίνημα μίας τηλεοπτικής περιόδου, αλλά τα γεγονότα όπως καταγράφονται και εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, μας υποχρεώνουν να είμαστε μέσα στο πνεύμα της ημέρας. Σε αυτήν την τεράστια καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ κοντά και ήταν δική της η απόφαση να βρεθεί από την πρώτη στιγμή εκεί που οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη πια για να καταγράψουν ό,τι έχει απομείνει στη ζωή τους».

Και η Μαρία Ανασταοπούλου ανέφερε:

«Καλημέρα Ελλάδα και καλή αρχή να έχουμε Γιώργο. Αυτή είναι η δουλειά μας να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου