Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Προέκυψε η εγκυμοσύνη μου, δεν ήταν σκοπός της ζωής μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο

«Άμα πάρουμε όσα πρώτα έχουν ακουστεί για αυτό το πρωινό, ούτε σε τραπέζι στα μπουζούκια θα μπορούμε να πάμε» ομολογεί, με χιούμορ, η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Την Δευτέρα το πρωί, στο «Καλοκαίρι Yes» αναφέρθηκαν στα όσα έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη στο blog της για την εγκυμοσύνη της και τις σκέψεις που έχει.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε για την εγκυμοσύνη που είχε η ίδια, αναφέροντας πως δεν ήταν σκοπός της ζωής της να γίνει μητέρα λόγω των ανησυχιών που είχε.

«Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που σκεφτόμουν τον εαυτό μου σαν μαμά, σαν νύφη με νυφικά κτλ. Δεν το είχα καθόλου αυτό το κομμάτι, ούτε το ζητούσα, ούτε το ονειρευόμουν. Εμένα προέκυψε η εγκυμοσύνη. Μέχρι να συμβεί αυτό, που όπως σας είπα δεν ήταν σκοπός της ζωής μου, ήξερα ότι θα είμαι πολύ καλή μαμά αν γινόμουν, αλλά δε ξέρω αν θα το έκανα από επιλογή. Δε ξέρω αν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να πω ότι “τώρα θα προσπαθήσω να γίνω μαμά” ο λόγος είναι ακριβώς αυτά που έγραψε η Χριστίνα. Αγχώνομαι τόσο πολύ με αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, τις αρρώστιες, την εγκληματικότητα, τα κακά που μας βρίσκουν» είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου